اشتباه و باختن بخشی از فرایند معاملهگری است و حتی بزرگترین تریدرها هم دچار اشتباه و ضرر میشوند. بااینحال، برخی از اشتباهات تریدرها صرفاً تعصبها و خطاهای شناختی هستند که با آگاهی میتوان از بسیاری از آنها اجتناب کرد. یکی از تفاوتهای مهم معاملهگران موفق با معاملهگران ناموفق، افزایش آگاهی و اجتناب از خطاهای شناختی و اشتباهات رایج تریدرهاست؛ موضوعی که افراد بسیاری را در دام خود گرفتار میکنند.
خودتان را هم بکشید با این اطلاعات تریدر نمیشید اگر قرار بود همه از ترید پولدار شن ک الان همه مشاغل تعطیل شده بودن تا خانه تان تبدیل به چادر و ماشین تان تبدیل به موتور نشده کنار بکشید
دوست عزیز اگر با علم و دانش و تاکید میکنم استراتژی خاص خودت و تجربه کافی و داشتن ریسک به ریوالد مناسب و داشتن حد ضرر و سود در هر معامله و استفاده از پرایس اکشن و الیوت و الگوهای کامل
و ترید نکردن در موقع خبر و کنترل کامل ترس و طمع و خشم و مهمتر اینکه بدونی هیچکس تو این کار یک شبه کسی نشده و تمام ابن موارد به همراه اصول امنیت شبکه و آشنایی با تمامی موارد هک
همه اینارو یاد بگیر و بعد به مدت 3 سال با پول خیلی کم در حد 2 میلیون تومن ترید کن بعد از 3 سال به سود دهی متوالی میرسی
سپاسگزارم از شما کمی تکراری بود. شاید همه ی تریدرها از این موارد آگاه باشند ولی مارکت نظرم مثل یک موجود زنده هستش که روح داره و میتونه هر بار تریدر رو سورپرایز کنه و نمیشه با رعایت این قوانین موفق شد. گرچه مدیریت سرمایه وکنترل طمع و احساسات هنگام ترید همیشه کارساز هستش ولی باید بدونیمکه تا در این مارکت دو یا ۳ بار دچار ضررهای دوره های ضرر سنگین یا بسیار سنگین نشیم نمیشه به مرحله سود دهی مستمر برسیم وضمنا میشه گفت ۹۹٪ تریدرها در کل مارکت دچار ضرر هستند و تنها ۱٪ میتونند موفق باشند این ۱٪ باید پشتوانه مالی قوی داشته باشند تا بتونند بعد ضررهای سنگین اولیه توی مارکت باقی بمونند و به مرحله سود برسند
در طول سال گذشته مشتری معاملات Trishadonaldfx_expert بودهاید. من تریشا و شرکتش را شایسته، توانا، آگاه و جزء حیاتی در ایجاد کسب و کار CTA من دانستم.
من به شدت به همه پیشنهاد می کنم که برای سود خوب در اینستاگرام یا فیس بوک در تریشا دونالد، واتس اپ به شماره 447378500723 با او معامله کنند.
در طول سال گذشته مشتری معاملات Trishadonaldfx_expert بودهاید. من تریشا و شرکتش را شایسته، توانا، آگاه و جزء حیاتی در ایجاد کسب و کار CTA من دانستم.
من به شدت به همه پیشنهاد می کنم که برای سود خوب در اینستاگرام یا فیس بوک در تریشا دونالد، واتس اپ به شماره 447378500723 با او معامله کنند.
بنده خدا من از سال 96تا الان تو بازارم یک عدد خانه و یه ماشین حدود 150هزار دلار صفر کردم هم فیوچرز هم اسپات از صرافی بیتمکس شروع شد بعد باینانس نه اینکه یک شبه بلکه به مرور هزار دلار هزار دلار آب میشه و هی میخای قبلی جبران کنی بعدی هم میره و این داستان ادامه داره تا از بازار ناپدید شوی