بحث و گفتگو پیرامون «یادداشت: بحران ورشکستگی بانک‌های ایالات متحده به ضرر ارز‌های دیجیتال خواهد بود»

اغلب افراد تصور می‌کنند ورشکستگی بانک‌ها، حاصل مجموعه پیچیده‌ای از رویدادها هستند. با این حال، سقوط بانک سیلیکون‌ولی و سیلورگیت را می‌توان در دو عامل مهم جست‌وجو کرد: تنوع محدود در سپرده‌گذاران و سرمایه‌گذاری بیش از حد در دارایی‌هایی با سررسید بلندمدت مانند اوراق قرضه دولتی ایالات متحده.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «یادداشت: بحران ورشکستگی بانک‌های ایالات متحده به ضرر ارز‌های دیجیتال خواهد بود» شکل گرفته است.

سجاد باز مطلب برعکس گذاش هرچی گفته برعکسش میشه

سقوط بانک ها یعنی صعود کالاهای با ارزش مثل طلا، بیت کوین و غیره
تیتر مطلب رو اشتباه ننوشتین؟؟

بحران مشابه ۲۰۰۸ اگه تکرار بشه، روی دارایی‌های دیجیتال چه تاثیری داره؟

سقوط بانک ها یعنی اقتصاد اشتباه ولی با ارزدیجیتال جبران میشود

یکبار برای همیشه میگم…ارز یا دارایی که متمرکز نیست و متعلق به کشور خاصی نیست ..نباید اخبار کشور خاصی رو اون تاثیر بزاره..وسلام…

متاسفانه شما کلا برعکس گفتی!! بحران بانک ذاری سنتی گریبان گیر جهان شده. فدرال مجبوره نرخ بهره کاهش بده. یکی از علت های پامپ بیت به خاطر بحران بانک ها هستند. این 2 بانک که برشکسته شدن اخرین تلاش امریکا برای نابودی بازار کریپتو بود. مردم روز به روز اعتمادشون از بانک ذاری سنتی داره از بین میره و این بیت کوین هست که جذبش میشن. فقط صبر کنید بایدن چرتی بره و جمهوری خواهان بیان رو کار. و اون وقت بیت سقف تاریخی خواهد زد.

کلا اشتباه زده این اقا. همه چیز برعکس گفته. بانک داری سنتی ذاره از بین میره.

داداش اشتباه ننوشته الان درگاه بانکی بر روی شما بسته بشه شما چطوری ارز میخری و سود برداشت میکنی اگه بانک ها مسیر خودش رو با ارز دیجیتال جدا کنه مثلا دیگه شما نمیتونی تتر یا ارز بخری و بفروشی اون موقع هست که بیشتر مردم از ارز دیجیتال فاصله میگیرن.فقط دوستان رو ارز دیجیتال و دیگر دارایی ها تعصب نکشید مواظب سرمایتون باشید .

شما چرا فک میکنی باید ارز چنج کنی ، خوب تخم مرغ بخوای بخری چند تتر به ولت عباس اقا بقال محل انتقال میدی ، چرا حتما باید بانک مقدس بدونی . اماده تغییرات باش دوست خوبم

دیگه بد بین ترین افراد هم میگن به نفع کریپتو هست بلخره یه خود پرفسور پندار تو هر زمینه ای باید باشه بگه نه و مخالفت کنه :slight_smile:

همه مثل من و شما نیستن که. فکر کن الان برو امریکا به مسیحی بگو یکشنبه ها نیاز نیست بری کلیسا بشین خونه دعا کن ببین قبول میکنه یه مثال دیگه الان تو خانواده شما چند نفر تو بانک پول میزاره اول اونارو راضی کن با ارز دیجیتال از عباس اقا وسایل بخرن اگه راضی شدن بعد به فکر تغییرات باش .نمیشه عقیده و تفکر ادما ها رو یه روزه تغییر داد اینی که شما میگی ۲۰۰سال طول میشکه :smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses:

همه مثل من و شما نیستن که. فکر کن الان برو امریکا به مسیحی بگو یکشنبه ها نیاز نیست بری کلیسا بشین خونه دعا کن ببین قبول میکنه یه مثال دیگه الان تو خانواده شما چند نفر تو بانک پول میزاره اول اونارو راضی کن با ارز دیجیتال از عباس اقا وسایل بخرن اگه راضی شدن بعد به فکر تغییرات باش .نمیشه عقیده و تفکر ادما ها رو یه روزه تغییر داد اینی که شما میگی ۲۰۰سال طول میشکه :smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses: الان بعد عید برا مالیات رمز ارز چیکار می خوای بکنی ؟؟؟؟؟

اونجوری که شما میگی اگه باشه که یه نون بربری هم نمیشه خرید . برمیگردیم به مبادله کالا به کالا من تخم مرغ میدم بهت تو گلیم میبافی میدی بهم. این مدلی نیست که کل بانکا ورشکست شن. و مردم داراییهاشونو نتونن جا به جا کنن . صرفا عدم سرمایه گذاری مردم تو بانک و سرازیر شدن سرمایه به کریپتو باعث ضربه خوردن بانکها میشه . قرار نیست مثلا دستگاه کارتخون از کار بیفته که : )

ریدم به یاداشتت سجاد

بنطر من برشکسنه شدن بانک های به سود کریپتو هست در دراز مدت > بدجوری داره دولت آمریکا فشار میاد روش موضع جنگم هستش ! به هرحال 15 سال پیش که این اتفاقاتدافتاده کریپتو اصلا نبود . الان مردم یک جایگزینی برای پول های نقد شون دارند قدیم فقط طلا بود و ملک . که دولت ملک ها رو تا جای ممکن سعی کردن بهشون بده . اما الان کلا سیستم فرق میکنه بنظر من هرکس دوست داره سرمایگذاری کنه تو کریپتو الان تایمش درستی هستش یکم که کف بخور میتونید وارد بشید بعد برای یک یا دوسال آینده اصلا سمت بازار های مالی بخصوص کریپتو نیاد تا درگیر جو و مشکلاتی که قرار پیش بیاد نشه .

من متوجه منظور شما میشم ، لطفا بدون تعصب بحث سرمایه گذاری متمرکز و غیر متمرکز رو دنبال کن ، حداقل نکتش اینه که وقتی پول جم میشه یجا یه اقازاده نمیتونه پول اختلاس کنه و تورم بوجود بیاد ، هرکسی که توی سیستم غیر متمرکز هست ناظر بر تمام اموال نخسوزن مال خودشه :wink:، قرار نیست ننه بزرگم با هشتاد سال سن بحث کریپتو رو درک کنه مطمعناً نظام بانکی سابق تا چند دهه ای همچنان پا برجا باشه ولی از نوع تمایل نسل جدید میشه حدس زد چه اتفاقی خواهد افتاد . پس نه قرار سیخ بسوزه نه کباب ، لب مطلب . برقرار باشید

دوستانی که پیش👁بینی های من در یک سال گذشته پیگیر بودن تک تک بحران👁حوادثی که کامنت میکردم دارن اخبارش میشنون
چندین ماه قبل از سال نومیلادی دربخش تتر کامنتی مبنی بر دوازده👁پیش بینی گذاشتم که خیلی ازدوستان بابت تلخ بودنش واکنش منفی نشون دادن که مطمئنا شخصآ خودم هم دوست نداشتم پیش بینی ها حقیقت پیداکنه چراکه خودم هم دراین اقتصاد متضرر خواهم شد اما نمیشه خیلی از سناریوها رو تغییر داد وتنهاکاری که به عنوان یک دوست میتونستم براهموطن های خودم انجام بدم آگاه کردن ازبحران های پیش رو بود هرچند اینطور مواقع خودم هم اگه جای این هم وطن ها ودوستان بودم سخت بود پذیرش مطالب خونده شده و پیش بینی ها از طرف شخصی که شناختی نداشتم برامن هم که این مطالب وپیش بینی ها رو منتشر میکردم سخت بود پیداکردن زبان مشترکی که بتونم به کمکش دوستان آگاه کنم واز این سخت تر صحبت های دوستان مخالف بودکه انگیزه اطلاع رسانی به کل درونم میکشت
بااین وجوددرتک تک کامنت ها سعی کردم پاسخ دیرباوران بدم ونوع روندرسیدن به این پیش بینی ها رو تاجای ممکن شرح بدم که دوستان مطالب به دلشون بشینه اماانتقادودلخوری که ازاین جهت به هم وطن هام دارم که تصورمیکنم عادت بدی براماایرانی هاهست
مطلب فراموشی
یعنی نه بابت کامنت های خودم بلکه ماایرانی هاکلا خوب یا بد بودن دروغ وراست گفتن های اطرافیانمون به راحتی فراموش میکنیم وخیلی راحت میبینم افرادی که ماه ها مطالب دروغ کامنت میکنن بدون اینکه به خاطر بسپریم لایک میکنیم فقط چون درراستای ذهنیت خودمون هست وبرعکس افرادی که به راحتی بانگاه به کامنت ها وصحبت های گذشتشون میشه نتیجه گیری کرد که پیش بینی هاشون اکثرن درست ازآب درمیاد بی توجه زیرباد انتقادوهزارجور سردی میگیریم اونم بخاطراینکه باچهارچوب ذهنی خودمون نمیخونه وهم راستانیست..
من هیچوقت ازصحبت ها وقضاوت های که شدم دست ازاطلاعات دادن نشستم وهمیشه چه طرفدارهام وچه مخالفانم دوست عزیز و هم وطنق عزیز خطاب کردم ولی طی زمان درسال گذشته دیدم افرادی که صحبت های درستی انجام میدادن ولی طوری مورد قضاوت وانتقاد ودیسلایک قرارگرفتن که دیگه اطلاعات جدیدی شیر نکردن واین به ضرر من خواننده تموم شده نه اون جماعتی که ازسر دوستی ولطف اطلاعاتشون دراختیارمن نوعی میزاشتن پس خواهش میکنم درسال جدید باچشم باز کامنت ها رو بخونیم و نقدوقضاوتمون اگه برامون قابل تشخیص هست خرج مطالب کذب ودروغ کنیم واگه نمیدونیم مطلبی که داریم میخونیم درست هست یاغلط به خودمون زحمت پیداکردن کامنت ومطالب گذشته اون افراد بدیم تابامقایسه صحبت هامتوجه بشیم چنددرصدازپیش👁بینی ها اون شخص درست ازآب دراومده وبی جهت خودمون ازاطلاعات سالم محروم نکنیم تا این وسط درنبوداطلاعات وپیش بینی های باارزش جابرا یک سری اطلاعات نادرست باز بشه وما هم زیرش لایک کنیم
به جرأت میتونم بگم اگه کامنت ها رو نخونیم وفقط از رو لایک و دیسلایک بخوایم نتیجه گیری کنیم اکثرمواقع کامنت های بادیسلایک زیاد همون اطلاعات صحیح هستن😂
پیشاپیش سال نو بر تمام هم وطن های ایرانیم مبارک

آقایونی که نظر اینچنینی دارند خودشون تحصیلکرده علم اقتصاد سنتی هستند و الان درک صحیحی از بازار کریپتو ندارند و با ورشکستگی بانک های بزرگ آمریکا یکی از جاهائیکه پول های بزرگ به اونجا سرازیر خواهند شد همین کریپتو هست پس به این خزعبلات گوش نکنید