حذف بانکها، واسطهها و سازمانهای متمرکز از دنیای مالی؛ این آرمانی است که دیفای (DeFi) برای تحقق آن کار میکند.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «دیفای چیست؟ آشنایی با DeFi یا امور مالی غیرمتمرکز به زبان ساده» شکل گرفته است.
حذف بانکها، واسطهها و سازمانهای متمرکز از دنیای مالی؛ این آرمانی است که دیفای (DeFi) برای تحقق آن کار میکند.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «دیفای چیست؟ آشنایی با DeFi یا امور مالی غیرمتمرکز به زبان ساده» شکل گرفته است.
سلام
قرار بود روی کیف پول yoroi بشه اینکارو انجام داد اما اطلاع ندارم که الان قابل انجامه یا نه
سلام
دیفای به خدمات غیرمتمرکز اشاره داره که روی بلاک چین ارائه میشه. مثلا شما میتونید از بیت کوین وام بگیرید؟
در حقیقت بیت کوین و اتریوم خودش بستر هستن برای دیفای.
سلام
هر پلتفرم فرق داره نحوه کارش
اول شما باید پلتفرم مورد نظر رو پیدا کنید و از اون طریق اقدام کنید.
مثلا از طریق سایت پلتفرم compound میتونید به کیف پول اتریومتون متصل بشید و با ارائه نقدینگی وام بگیرید. خیلی ریسک داره این حوزه و اگر آشنا نباشید ممکنه سرمایه زیادی رو از دست بدید.
با سلام من در کیف پول تراست ولتم به یک دیفای وصل شده و اجازه دسترسی به کیف پولم روبهش دادم و هرروز به من مقداری سود میداد ولی بعد از مدتی که در یک فراخوان شرکت کردم و سود چند برابری به من دادند دیگر اجازه برداشت پولم رو بهم ندادند و میگن باید کارمزد خدمات رو واریز کنم تا بتونم پولم روبردارم. من در همین جا آدرس اون سایت رو بهتون میدم لطفا بررسیش کنین و ببینین همچین چیزی معتبر هست که من هزینه خدمات رو واریز کنم یا نه؟ us-ai.vip این آدرس رو در قسمت جستجوی تراست ولت سرچ کنین تا براتون بیاره. ممنون میشم کمکم کنین چون کلی سرمایه م داره نابود میشه
سلام درمورد اسمارت دیفای هم تحلیلی اعلام بفرمائید