بحث و گفتگو پیرامون «آموزش لغو و جایگزین کردن تراکنش تایید نشده اتریوم»

گاهی اوقات با شلوغی شبکه اتریوم و افزایش کارمزدها، تأییدشدن یک تراکنش مدت زیادی طول می‌کشد. این اتفاق معمولاً به‌دلیل انتخاب کارمزد کم برای انجام تراکنش رخ می‌دهد. اما سؤال اینجاست که آیا می‌توان تراکنش‌های «در انتظار» (pending) اتریوم را جایگزین یا لغو کرد؟ بله، اما نه چندان راحت. در ادامه نحوه انجام این کار را آموزش می‌دهیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آموزش لغو و جایگزین کردن تراکنش تایید نشده اتریوم» شکل گرفته است.

سلام، نانس ترتیب انجام تراکنش‌ها در یک آدرس رو مشخص می‌کنه.
بله ممکنه این تراکنش بخاطر کارمزد پایین انجام نشه، با پایین اومدن کارمزد، این تراکنش هم تأیید میشه.
من جایی ندیدم که شبکه چنین قابلیتی رو داشته باشه. بهتره اگر بیش از دو یا سه روز این تأیید طول کشیده، دستی اقدام به کنسل‌کردن یا جایگزین‌کردن تراکنش‌تون کنید.

من جایی نخوندم که منقضی بشه. بهتره اگر تراکنش‌تون چند روزه که در حالت Pending است، اون رو به‌صورت دستی کنسل و جایگزین کنید

سلام، روش انجام کار در بیشتر کیف پول‌ها یکسان است. اگر موفق به انجام این کار نشدید یا کیف پول شما چنین قابلیتی رو نداشت،‌ می‌تونید با انتقال سرمایه‌ها از کیف پول لجر به یک کیف پول دیگه (که در این پست توضیح دادیم) این کار رو انجام بدید

با درود فراوان خدمت همه دوستان خصوصا مجموعه وبسایت ارز دیجیتال و جناب ناصر فلاح عزیز
خواستم تشکر کنم از این مقاله بسیار کاربردی شخصا خیلی استفاده کردم آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه شما دارم
ابراهیم فولادین

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من یه توکن تو شبکه اتریوم داشتن به ارزش 400دلار اومدم بفروشمش تو تراست ولت از قسمت داپ رفتم تو یونی سوآپ فروش روزدم فی معامله 32 دلار بود. 32دلار کم شد ولی از اون ارزی که داشتم می فروختم چیزی کم نشد و 400 دلار تتر هم به کیفم نیومد الان یک روزه گذشته. الان یعنی 32 دلار پرید؟ هیچ راهی نیست برای برگشت؟