راهنمای خرید ارزهای دیجیتال

دوستان عزیز هر ارزی درصد رشدش بالاست فکر نکنین تگه بخرین سود میکنین. چیزی که یهو میره بالا یهو هم میاد پایین. اگر قصد خرید دارید ارزای قیمت پایینو‌ بخرید هولد کنید برای دو سه سال. اینجوری یه شبه پولدار نمیشید.

اینجورم نیست!!! همیشه به تز برای همه ارزها بکاررنمیاد
مثلا الروند رو برو ببین!! چ کرده

ببینین بذارین یه چیزیو من روشن بگم اینایی که میگن نم بگیرین برا دو سال بعد شما مگه خبر داری فردا قراره تو دنیای ارز چه اتفاقی بیفته که میگی بذار برا دوسال بعد در ضمن مطمن باشین اگه به دلار بخواد لطمه وارد بشه آمریکا نمیذاره این ارز ها با این سرعت برن بالا چون دلار اهرم فشار آمریکا هست پس بیخود نظری ندین که نم دوسال بعد نگا کنین یه تعداد با حرف شما کل سرمایشو میخوابونه البته اونی که بدون تحلیل بدون فکر و با کامنت خریدو فروش میکنه مطمن باشین میره تو ضرر البته یه تعداد واقعا من نگا میکنم تحلیلشون عالیه ولی از ۱۰۰نفر دو نفر اینطور مطلب درست میذارن

کسی که حرف حق رو میزنه یه عده بچه تازه وارد همش دیسلایک میکنن. آینده ای مشابه ریپل در انتظارشونه

چرا اخبار کذب و منفی میدی اخه

عزیز دل حرفتون میتن ولی این ارز یهوی پامپ کرد؟ یهو رفت بالا؟
ولی شما فاندا رو دنبال کن ببین تو شبکه کاردانو چه خبره شلی یکی از ابدیت های جدیدش بود . دوتا دیگه ابدیت داره بعلاوه ۷۰۰ مورد استخر استخراج که هنوز ۱۷ عدد ان اجرا شده و بقیه ش در حال راه اندازی هسن