بحث و گفتگو پیرامون «جهش بیت کوین به بالای ۳۰هزار دلار؛ روند صعودی ادامه دارد؟»

درود مهدی جان داداش در شماره 3 گفتی: بیت رنج میزنه… درست رنج میزنه چون تحلیل گرای دلسوزی مثل شما ، دل دارندگان بیت کویین را خالی میکنند.
فقط یک هفته بزرگواری بفرماید ما را ازین علم و دانش بی پایان و دلسوزی بی وقفه محروم بفرمایید فقط یک هفته به خودت استراحت بده
داداش نکنه روی ۱۵۰۰۰ خالی کردی منتظر ۵۰۰۰ بودی بیت به حرفت گوش نکرده، حالا می خوای انتقام سخت از بیت کویین بگیری
عزیزمی داداشمی ولی داری با این نوع رفتارت به سرمایه دیگران آسیب وارد میکنی.

سلام آقا مهدی شما به این حرفای که بهت میزنن توجه نکن.من به شما ایمان دارم که تحلیلاتو درس در میاد.چند روز پیش ارز فلوکی رو پیشنهاد دادی من سریع رفتم خریدم و ۱۰۰درصد سود کردم دمتون گرم کارت درسته

به نظر من تا 32000 رو می‌ره

سلام استاد میشه بفرمایید کاردانو رو کی بخرم منو خاطرتون هست سرمایه ۷۰ ۸۰میلیونبم شده ۱۲میلیون اونم ربپل و روی ۱۲و۲۰۰فروختم بیچاره تر شدم چون رفت یکدفعه بالا
الان همین ۱۲و۲۰۰و میخوام مجدد وارد شم شما فرمودید صبر کنم تو کف کاردانو بخرم
استاد کی کاردانو رو بخرم ؟

لطفا جواب بدید ممنون میشم‌

سلام منم میخوام به بحث بپیوندم هر چند،چند روزه دل و دماغ درست و حسابی ندارم ولی بازم الهی شکر که تن سالمی دارم لپ کلام خواستم بگم این مهدی خشامن رو من ندیدمش و تا حالا هم زیاد دنبال تحلیلگرای ایرانی نرفتم چون چیزی بلد نیستن فقط در حد (کپی پیست)حالا هر چی بگذریم من از مهدی خشامن خوشم اومد ببینید ادم عاقل نگاه نمودار سالانه بیتکوین کنه متوجه میشه یه ریزش به نمودار خودش بدهکاره تا روند نموداریش تکمیل بشه حالا میخواد قبل از هاوینگ باشه یا میخواد فردای اغا مهدی خشامن دوستدارتون محبتی از شهر بهبهان

وباز جمعه اومد هیچ خبری نبود میشه لطف کنید شما تحلیل نذارید

دوست عزیز پیش بینی ها بر اساس منافع شکل میگیره، چون بسیاری از پیش بینی ها همون کری خوندن و جهت دادن به بازار هستش. وقتی یک موسسه بزرگ مالی متمرکز ، موجودیت خودشو بخاطر دنیای رمز ارز در خطر میبینه خوب معلومه میاد پیش بینی های تخریبی میده.

سلام مهدی
کاملا موافقم :+1:t4:

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهند که در رالی اخیر بازار، بیت کوین هنوز افزایش حجم معاملات درون زنجیره‌ای و تعداد آدرس‌های فعال را که از مشخصه‌های بازارهای صعودی است، تجربه نکرده است.

از طرفی استیبل کوین تتر هم به آسمان رفته و باید ی اصلاح بده پس از فکر این که بازارساز یک اصلاح فوری اما عمیق ((نده ))بیاییم بیرون و مراقب سرمایه ها باشیم…

جواب منو ندادید ؟؟

عرض ادب و احترام
هولدرها در این بازار چه کنند؟
لطفا راهنمایی بفرمایید:folded_hands:t2:
در حال حاضر با بالا رفتن قیمت تتر برای کم کردن میانگین هم موندیم چه کنیم

سلام مهدی جان. خیلی خیلی ممنونم که راهنماییم کردی خدا خیرت بده یه مورد دیگه من متاسفانه بعد از اینکه گفتی نقد بشید تترهام هم فروختم با قیمت 50 هزار الان 58500 شده به نظر شما بخرم یا صبر کنم

لامصب این بازار تحلیل پذیر نیست باخبر بالا و پایین میشه منم ۱۵۰ملیونم شده ۳۰ ملیون هروقت خریدیم ریخت هروقت فروختیم رفت بالا شدید .الانم نقدم منتظرم به فرموده آقا مهدی تو کف بازار بخرم

این احتمال بنطر من قطعیه. یه مسئله دیگه هست صرافی بینگ ایکس کارمزدبرداشت تتر رو کرده ۲.۶ تتر درحالیکه قبلش ۸. بود. بنطرت اگه با شبکه bep20 برداشت کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ چون اون کارمزدش همچنان ۸. هست ولی هشدار میده که این شبکه چندان مطمئن نیست.

سلام بنظر خودت دچار اسپرد نشدی؟ معمولا بخاطر اسپرد همینطوره که هم میفروشی میره بالا. بعضی صرافیا بنظر من حتی رفتار معاملاتی کاربر رو تحلیل و بررسی میکنن.

سلام آقای خشامن عزیز خدا پدر و ■■■■■■ بیامرزه که خیلی عالی راهنمایی می کنی. بردار عزیز در پیام قبلی گفتید تار یه ریزش سنگین داره، یعنی الان که قیمت شده 57 هزار تومان خرید کنم یا پایین تر میاد؟

هنوزم رو حرفت هستی که سقوط نزدیکه؟

چقد تحیلیل های بی پایه و اسال
اقا بلد نیستی الکی چیه از خودت حرف در میاری مهندس:rofl:

سلامluna2 رو چطور به تراست ولت اضافه کنیم

سلام استاد عزیز یه سوال داشتم خدمتتون. ای خبر درسته که کوینکس کاربر های ایرانی را حذف میکنه؟ چون ما با فیلتر شکن میریم و ممکنه با هر ip وارد بشیم؟