با کنترل موج ورشکستگی بانکی در ایالات متحده در ماه گذشته و خوشبینی سرمایهگذاران نسبت به سیاستهای پولی فدرال رزرو، قیمت بیت کوین بار دیگر توانست تا به بالای سطح ۳۰٬۰۰۰ دلاری برسد.
هفته قبل گفتی از فردا میریزه و آخرین هشدارته. از اون روز تا حالا هر روز میگی از فردا میریزه. حتی اگه از فردا هم بریزه حرفت دیگه اعتبار نداره. چه اصراری داری هی هشدار بدی؟ هشدارتو دادی هر کی خواست توجه میکنه نخواست هم نخواست. این فاز دلسوزی مزورانه چیه همه تون برمیدارین؟
سلام دوست عزیز ممنون من فقط دیدگاه شما را تو این پیچ دنبال می کنم
آقا مهدی چطوری باید ارز های که مستعد رشد هستند رو پیدا کرد ممنون میشه راهنمایی بفرماید
کاملا موافق این هستم که فقط دنبال یک بهانه هست تا مثل ابر بهاری ببارد بر زمین. بهرحال شبیه دوره ای هست که روی 48 بود اگه اشتباه نکنم و بعد از مدتی رنج حسابی ریزش کرد، شاید اینبار ضعیف تر ریزش کنه، اما به نظر نزدیکه. مرسی که بهرحال تحلیل میزاری و قبلا هم یک عزیزی بود حدودای 42 هزار اگه اشتباه نکنم به همه هشدار میداد، اما چه فایده که حرفش گوش ندادم. خسته نباشی و لطفا ادامه بده
داخل سایت بعد مدت ها ثبت نام کردم تا بیام بگم اخه چته تو بچه؟ هر هفته میای میگی میریزه دیگه فلان چیزم اینجوری شده دیگه به جون مادرم میریزه!
عزیز من ی دلیل درست حسابی بیار برا ریختن بگو بخاطر فلان الگو، بگو در گذشته هم وقتی فلان اتفاق افتاده این ریخته! اصلا چرا باید بریده وقتی یک سال تمام روند منفی داشته! خو اصلاح بده مهم نیست اصلا! اونی هولد کرده که براش فرقی نداره اونی هم اسکلپره که حد ضرر گذاشته براش مهم نیست حالا گیرم بریزه این معاملش نگیره
درود جناب خشامن ، راجع به کج فهمی ها و یا عدم رعایت عفت کلام از جانب برخی ، باید گفت که از کوزه همان برون تراود که در اوست .
از نظر قانونی نیز ، وقتی شما ذکر میکنید که نظر شخصی و پیشنهاد به خرید و فروش نیست ، این خودش رافع مسئولیت شماست .
بهر حال و فارغ از هر نتیجه و صحت یا کذب بودن اظهارات شما ، از اینکه برای دنبال کنندگان ک مثل من تخصص ندارند در این خصوص ، اطلاعات و برداشتتونو باشتراک میگذارید ، به نوبه خود تشکر ویژه دارم . تندرست باشید
مرسی از تحلیل خوبتون،دوستانی که اصلاحات بازار رو قبول ندارن بنظر بنده از علم و تجربه کافی برخوردار نیستن،شما همیشه راه خودت رو برو،کسی که باید حرف شما رو بفهمه میفهمه و این بهش کمک میکنه
اینجا صفحه عمومیه. مثل اینکه من بهت بگم اگه ناراحتی کامنت منو نخون جواب نده. این در جواب کامنت مضحک شما، اما اینکه من ناراحتم ؟ بله!از این دلسوزی های مزورانه!