بحث و گفتگو پیرامون «ایلان ماسک: به کسی که ثابت کند خانواده‌ام یک معدن زمرد دارد، یک میلیون دوج کوین می‌دهم»

ایلان ماسک، مدیرعامل توییتر اعلام کرده است به کسی که بتواند ثابت کند خانواده او یک معدن مرموز زمرد دارد، ۱ میلیون دوج کوین خواهد داد. به نظر می‌رسد که شایعات مربوط به مالکیت یک معدن زمرد در آفریقا توسط خانواده ماسک، از سال ۲۰۱۴ در رسانه‌ها پخش شده است. با توجه به اینکه قیمت دوج کوین در روز گذشته بیشتر از ۴.۷درصد رشد کرده است و هم‌اکنون در محدوده ۰.۸۶۹ دلار قرار دارد، ارزش جایزه مذکور به حدود ۸۷۰٬۰۰۰ دلار می‌رسد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون خبر «ایلان ماسک: به کسی که ثابت کند خانواده‌ام یک معدن زمرد دارد، یک میلیون دوج کوین می‌دهم» شکل گرفته است.

0,86 نیست محترم 0,086 است

دقیقا منم الان داشتم به همین موضوع فکر میکردم با این همه ثروتش 86000 دلار جایزه گذاشته ثروتمند فقیر به روایت تصویر ایلان گدا:roll_eyes::confused::face_with_raised_eyebrow::thinking::smirking_face::shushing_face:

نویسنده محترم، میشه 860 هزار دلار، به نظر میرسه اشتباه تایپی کردین.

معدن زمرد نکته ی انحرافیشه، خاسته دوج رو باز تبلیغ کنه. وگرنه میگف فلان قدر دلار میدم چرا دوج؟؟

شما هم که اشتباه تایپ کردید. میشه ۸۶ هزار دلار نه ۸۶۰

قیمت دوج الان ۰.۰۸ هستش نه ۰.۸۷

اشتباه تایپ کردی کوثر خانوم

من بهت ده میلیون دوج میدم الان راه میفتی بری آفریقا ثابت کنی معدن زمرد داره؟

اگر ۸۷سنت بود آره نه که الان ۸/۰۷سنت است میشه ۸۷هزاردلار
میگم یه وقت با این جایزه ورشکسته نشه:wink::wink:

این خبرش بدون شک بی تاثیر تو صعود دوج نیست

870000دلار عزیزان

میشه ۴۴ میلیارد تومن

0.8 دلار نه داداش 0.08 … بیش از ۷۰ ملیارد اختلاف وجود داره

آقای ماسک طرفدار دوج کوین هست بااین شایعاتی که درست میکنه میخواد قیمت دوج رو ببره بالا

چه طوری براش ثابت کنیم کجا بهش پیام بدین

یه پامپ جدید در راهه صبور باشید

من ثابت میکنم
معدن‌دوج خانواده ات ، خود تو هستی
بی زحمت دوج کوینامو بده، وگرنه میام جلو مجلس سنا، خودمو آتیش میزنم