بحث و گفتگو پیرامون «گس (Gas) در اتریوم چیست؟ راهنمای جامع»

انجام هر عملیات روی اتریوم کارمزدی خاص دارد که به‌صورت اتریوم پرداخت می‌شود، اما اگر تراکنش اتریوم انجام داده باشید، حتماً با پدیده‌ای به‌نام گس (Gas) مواجه شده‌اید. در حقیقت این گس است که مشخص می‌کند چقدر باید کارمزد پرداخت کنیم. این مفهوم در نگاه اول و به‌خصوص برای کاربران تازه‌وارد در حوزه ارزهای دیجیتال بسیار پیچیده به نظر می‌رسد، اما درک آن (حداقل از نظر تئوری) بسیار ساده‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید. در این مطلب، با استفاده از مقاله‌ای از وب‌سایت بلاک‌گیکز، مفهوم گس در اتریوم را به‌زبان ساده توضیح می‌دهیم و جنبه‌های مختلف آن را به‌صورت جامع بررسی می‌کنیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «گس (Gas) در اتریوم چیست؟ راهنمای جامع» شکل گرفته است.

سلام
گس لیمیت باید همون باشه اگر تغییر بدید تراکنشتون به مشکل میخوره. گس پرایس هم به خاطر شلوغی شبکه رفته بالا و متاسفانه کاریش نمیشه کرد جز اینکه منتظر بمونید شبکه خلوت بشه.

سلام خب کارمزدها لحظه‌ای ممکنه نسبت به شلوغی شبکه تغییر کنه و اون لحظه احتمالا شبکه به‌شدت شلوغ بوده. و اینکه میشه گس پرایس کمتری پرداخت کرد اما تراکنش دیرتر تایید میشه. البته اگر گس پرایس خیلی پایین باشه هرگز تایید نمیشه.

سلام
من از استخر flexpool استفاده می کنم. مقدار تسویه من 0.05 هست اما مقدار GAS PRICE LIMIT را نمی دانم چگونه باید درج کنم. یکی از دوستان گفته بود 37 باید باشه اما دلیلی برای این عدد نیاورد. لطفا بفرمایید GAS PRICE LIMIT را چه مقداری درج کنم.
باتشکر

سلام
وقت بخیر
الان هم گس پرایس هم گس لیمیت قابل تغییرند؟
خب چرا هر دو قابل تغییر؟ چه فرقی میکنه که کدوم رو افزایش یا کاهش بدیم؟
بلاخره قراره ضرب بشن در هم، و اگر یکی افزایش پیدا کرده باشه حاصل ضربشون هم افزایش پیدا میکنه.
لطفا راهنماییم کنید.