فناوری بلاک چین بیتردید یکی از بزرگترین نوآوریهای قرن بیستویکم است. با توجه به تأثیر موجی بلاک چین روی بخشها و صنایع مختلف، از امور مالی گرفته تا زنجیره تأمین و حتی آموزش و پرورش، آشنایی با این فناوری و نحوه بهکارگیری مؤثر آن، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. کاربردهای فناوری بلاک چین در دنیای واقعی، آنقدر زیاد و جذاب است که نمیتوان آن را نادیده گرفت.
سلام در واقع یک سیستم ثبت گزارشه
میشه به چندین صورت یک بلاک چین رو سفارشی کرد
بلاک چین صرفا نیاز به ماینر نداره
در بلاک چین های عمومی غیرانحصاری بیت کوین، اتریوم و … به منظور ایجاد انگیزه برای حفظ شبکه و توزیع غیرمتمرکز پول فرایند ماینینگ تعریف شده
در بلاک چین عمومی همه می تونن رای دهنده باشن و هیچ نیازی به چیزی که شما ادمین میگید نیست.
در همین مقاله انواع بلاک چین رو تعریف کردیم.
در بلاک چین عمومی انحصاری بله چند نفر مشخص داده ها رو وارد می کنن ولی وقتی ثبت میشه دیگه قابل حذف نیست.
سلام بنده در سایت disney ارز دیجیتال و سود دهی ثبت نام کردم مقدار ۹۰ تتر من را بلوکه کرده و پول را نمیتوان برداشت کرد .اطلاعی دارید منو راهنمایی کنید واسه برداشت پولم ؟ ممنون میشم
ایمیل من [email protected]
سلام یه نوع الگوریتم اجماع هست.در این الگوریتم اعضا طی یک رقابت برای حل کردن معمای محاسباتی رمزگذاری شده اقدام می کنند. در نتیجه هرعضو استخراج کننده ای که زودتر معما را حل کند صلاحیت افزودن بلوک به زنجیره را پیدا خواهد کرد و در مقابل پاداش دریافت خواهد نمود.
نودها وظیفه تایید بلاک ها را دارند. در یک استخر استخراج بیت کوین، تعداد زیادی از این نودها قرار دارند. این تمرکز فیزیکی تعداد زیادی نود خطرساز است. نودهایی که باید تاییدکننده یا رد کننده صحت بلاک ها باشند به خاطر تمرکز در یک جا در خطر ند.
من متوجه این که چرا به ‘chain’ تو بلاک چین نیاز داریم نمیشم.
فرض کنیم ما یک شبکه غیر متمرکز می سازیم که همه یک کپی از دفتر کل می گیرن که ساختار این دفتر کل صرفا یک دیتابیس کلاسیک هست یعنی فقط رکورد مثلا تراکنش ها ذخیره میشه و اینجا زنجیری وجود نداره. سوال اینجاست مشکل این مدل چیه؟؟؟؟باز هم اگر کسی بخواد به شبکه حمله کنه باید ۵۱ درصد قدرت شبکه رو بگیره.چون به نظرم همین که یک دفتر کل بین نودها distribute میشه(فرض کنیم تعداد نودها به اندازه کافی زیاد هست) امنیت شبکه به اندازه کافی تامین میشه.
سلام خدمت همه دوستان میخواستم اگه کسی میتونه کمکم کنه..من مقداری بیت کوین داشتم توی کونومی که یادم نیست بچم دست کاری کرده که توی قسمت ارسال تمام سهم بیت کوین من ارسال شده با تراکنش و کسر کارمزد..حالا میخواستم ببینم چیکار کنم که یا دارایی برگرده یا اینکه بتونم به کسی که ارسال شده به پولم برسم..لطفاً کسی اگه میتونه لطفی کنه و کمکم کنه..