اگر گاوهای بازار موفق به نگهداشتن قیمت بیت کوین بالاتر از مقاومت کلیدی ۱۱,۵۰۰ دلار شوند، ممکن است شاهد سقفهای جدید قیمتی در سال ۲۰۲۰ باشیم.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تحلیل اختصاصی قیمت بیت کوین ۲۱ مهر (۱۲ اکتبر)» شکل گرفته است.
اگر گاوهای بازار موفق به نگهداشتن قیمت بیت کوین بالاتر از مقاومت کلیدی ۱۱,۵۰۰ دلار شوند، ممکن است شاهد سقفهای جدید قیمتی در سال ۲۰۲۰ باشیم.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تحلیل اختصاصی قیمت بیت کوین ۲۱ مهر (۱۲ اکتبر)» شکل گرفته است.
جناب غلامی تحلیل های شما بسیار قوی است من از وقتی با شما آشنا شدم دیگه آنچنان ضرری نکردم و تازه دارم تحلیل فنی یاد میگیرم - میدونم سرتون شلوغه اما محبت میکنید تعداد تحلیل هارو در هفته بیشتر کنیثد و خواهشا bsv رو هم همیشه توی تحلیل های دقیقتون مد نظر داشته باشید.
سپاس بیکران
سلام به شما روزتون بخیر
کار بسیار پسندیده ای برای پسرتون میکنید…بهتون پیشنهاد میکنم از سن بالاتر بهشون تحلیل و ماهیگیری یاد بدید چون آموزش بهترین سرمایه ای هست که میتونید در اختیار پسرتون قرار بدهید و اینکه حتما یه مقداری در ارزهای دیجیتال برای آینده ایشون در نظر بگیرید
موفق باشید
ممنونم ازت رضا جان نظر لطفته، اما بارها گفتیم که تحلیل ها برای اینه که کاربران عزیزی مثل شما اینها رو یاد بگیرن و بتونند در این بازار موفق باشند. گفتید که در حال یادگیری تحلیل هستید و این بهترین کاریه که میتونید انجام بدید چون علاوه بر دید فوق العاده و رو به جلویی که نسبت به همه مسائل بهتون میده، در همه بازارهای مالی کاربرد داره و براتون قطعا سودآور هست…در مورد بی اس وی هم حتما براتون تحلیلش رو قرار خواهیم داد این وظیفه ماست
موفق باشید