بحث و گفتگو پیرامون «بیت کوین قبل از رسیدن به ۲۰,۰۰۰ دلار مدتی در محدوده خاص بالا و پایین خواهد شد»

تحلیل‌گران معتقدند که پس از جهش اخیر بیت کوین، به‌ احتمال زیاد شاهد یک فاز تثبیت قیمت خواهیم بود و بعد از آن بار دیگر قیمت بیت کوین افزایش خواهد یافت.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بیت کوین قبل از رسیدن به ۲۰,۰۰۰ دلار مدتی در محدوده خاص بالا و پایین خواهد شد» شکل گرفته است.

بهترین کار اینه که سرمایه تو بیت سپرده کنی تو حساب مارجین و باهاش اتر معامله کنی

ارزADA میتوتیم خرید کنیم

درود اقایان
لطفا برای خرید دستگاه زدکش بنده را راهنمایی کنید.ارزش سرمایه گذاری داره؟؟ممنون

با سلام به نظرم من مطلب شما تا حدودی درسته ولی شما چند تا چیز رو در نظر نگرفتید
اینکه دولت ها ناگزیرند ارزهای فیات رو کنار بذارند و بیان به سمت ارزهای دیجیتال همونطور که کامپیوتر و اینترنت کل کارهای قبل رو تغییر دادند و همونطور که داریم می‌بینیم پیشتازهاشون مثل چین تقریبا دیگه داره استفاده میکنه از ارز دیجیتال خودش و در اینصورت با فرض اینکه بیت کوین به عنوان پول رایج استفاده نشه و البته در کل بیت کوین از اول به عنوان ارز نبوده و بیشتر به عنوان طلای دیجیتال ازش نام می‌برند و کالایی برای حفظ ارزش هست مطمئنا به عنوان اولین پلتفرم و لیدر این بازار همیشه جای خودش رو حفظ میکنه و به خاطر خاصیت های خوبش که میدونیم همه مون استفاده خودش رو حتما همیشه خواهد داشت
و باز این و در نظر بگیرید که ارزهای دیجیتال قرار هست جایگزین گول های رایج بش و قرار نیست که به اونها اضافه بشند پس مارکت کپ ارزهای دیجیتال باید بشه همون مارکت کپ کل پول‌های دنیا و عدد 3000 میلیارد که میگی اصلا دور از ذهن نیست
و در مورد بدون پشتوانه بودن هم به نظر من شما اطلاعاتت در مورد پشتوانه بقیه پولها کامل نیست یه سرچ کوچیک بکنی میفهمی که خیلی وقته دیگه چیزی به مفهوم پشتوانه که قبل استفاده میشه مثل طلا و نقره و… دیگه در کار نیست پس از این نظر هیچ تفاوتی بین ارزهای دیجیتال و کاغذ های الان که به عنوان پول استفاده میشن نیست و دوتاشون یه قرارداد هستند
و به نظر من دولت ها هم اگر می‌خواستند تا حالا جلوی این بازار می‌گرفتند الان تقریبا 12 سال از شروع این بازار میگذره و هر روز داره بزرگتر میشه و مطمئنا دولت ها هم مجبورند همسو بشن با این روش پرداخت

سلام، میشه واضحتر بگید؟ چون من آرماتورم، منظورتون اینه ارز اتریوم خرید کنیم؟ تشکر