بحث و گفتگو پیرامون «انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال؛ چگونه قربانی نشویم؟ + ویدیو»

[spoiler title=""]  [/spoiler] 

با سلام خدمت دوستان عزیز پلتفرمی به نام octacoinfxوجود دارد که کاملا کلاه برداری است و ودر طرح ابتدایی پول شما رو میدهد و طرح های بالاتر نمیدهد حواستان باشد معمولا هم از طریق تلگرام کیس های خود را پیدا میکنند و بسیار کلاه بردار های صبوری هستند لطفا گول این شیاد ها رو نخوردید بنده 3000هزار دلار کلاه برداری شدازم

سلام من در یک شرکت به نام Digital crypto fx که ده برابر سود میده ثبت نام کردم وتا الان 1000دلار دادم و درخواست برداشت 10960دلار دادم که ادرس کیف پول خودم رو دادم و گفت که 24الی48ساعت به حساب میشینه و اکنون پیام داده برای تقویت کننده پشتیبانی برداشت باید 1340دلار واریز کنید تا این پول به حساب کیف پولم بشیند میشه راهنمایی کنید مرا ممنون میشم این تقویت کننده پشتیبانی برداشت حقیقت داره لطفا جواب بدید

سلام من دوستم 25میلیون ازم گرفت گفتن کاره خیلی خوبه و سود زیاد میده و گذاشت داخل ارز دیجیتال و گفت تو دو هفته ای پول بهم میده با سود اما الان هرچی پیامش میدم امروز فردا میکنه و پولی نمیده گوشیشم خاموش کرد امروز باید چیکار کنم راهنمایی کنید ایا میتونم شکایت کنم و از چه طریقی

سلام.صرافی اطلس ایکسچینج معتبر است؟واینکه خرید ارز و با پول یک صرافی و‌فرستادن آن با حساب آن صرافی و دریافت سود قانونی است؟

صددرصد کلاهبرداریه

سلام .خواستم بپرسم شما تا به حال درمورد شرکت joom شنیده اید ؟ ایا این شرکت یک کلا بردار است ؟این شرکت با ترون سروکار دارد.