بحث و گفتگو پیرامون «انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال؛ چگونه قربانی نشویم؟ + ویدیو»

روند رشد بلاک چین و فضای ارزهای دیجیتال بسیار جذاب است. نوآوری‌های فنی و الگوهای جدید معاملاتی به‌سرعت در حال پیشرفت و تکامل هستند و همچنان جمعیت کثیری را به خود جذب می‌کنند. با این حال، این فضا مورد سوءاستفاده و کلاهبرداری بسیاری نیز قرار گرفته است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال؛ چگونه قربانی نشویم؟ + ویدیو» شکل گرفته است.

بسیار جامع و آموزنده :ok_hand:
ممنون ازشما :hibiscus:

سلام لطفا یه مطلب درباره ارز اینده دار و twt قرار دهید

اگر منظورتون استخراج ابریه که اونا هم کلاهبرداری هستند. فقط متاسفانه اینجا ایرانه. هر جای دیگه دنیا بود الان به راحتی فعالیت و تبلیغات نمیکردن.

سلام
شکایت که میشه کرد اما اگر خارجی باشه خیلی سخته پیگیریش

اخر عاقبت ای ماینر چی شد؟ کسی می دونه،؟

شرکت ساکسس فکتوری هم پانزی هستش؟
و شرکت اربیستار ؟
سیتکس ایران چطور؟

دوست عزیز سایت کلاهبرداری scam از صفر شروع کن بهش فکر نکن یاحق

دوست عزیز کلاهبرداریه مراقب سرمایه خود باشید.

سلام رسما پرداخت داره اما سیاست‌هاش طوریه که من ندیدم کسی بتونه ازش برداشت کنه.

سلام از چه مبلغی سرمایه گذاری کردی که به ۸۰۰ دلار رسیده؟

سلام، شخصی بیشرف و پست فطرت و حیوان صفت در تلگرام همین الآن با نام کانال “کریمی ” و”احمدی” با عکس های پروفایل شهید رئیسی، سردار سلیمانی، احادیث دینی ، … کانال داره و به بهانه مدیریت سرمایه و انجام ترید در حال کلاهبرداری از مردم هست ،مدعی هست سرمایه رو در یک هفته با انجام ترید چهار برابر میکنه، ترید هایی که در کانالش میزاره همگی کپی ترید و فیک هست ،شگردش اینه که از مردم تتر میگیره برای دوره سرمایه گذاری ولی زمان پرداخت سود در پیوی از شخص ویدئوی تایید میخواد و تهدید میکنه اگه ویدئو ندی سود بهت نمیده ، در نتیجه شخص قربانی مجبوره برای برگشت پولش کلیپ اجباری بده و کلاهبردار هم اون فیلم رو در کانال میزاره و طرف رو از کانال اخراج میکنه و اینگونه داره مردم رو بیچاره میکنه ، این شخص با نام های “حسینی، رضایی، موسوی ” هم فعال بوده اما اکانت تلگرام ش رو حذف کرده ، از مردم میخوام در دام این شخص حیوان صفت و پست فطرت بیشرف نیفتند

شرکت بنام octacoinfx تحت عنوان سرمایه گذاری ارز دیجیتال با روش ذکر شده در این مقاله کلاهبرداری می کند

کلاهبرداری است

سلام رفقا
یکی تو تلگرام گفت که عکس کارت بانکی خالی و کارت ملی خودت رو بفرس ما با کارت شما ارز دیجیتال خرید فروش میکنیم هفته ۳ملیون به حسابتون میریزیم بنظرتون کلاه برداریه یا اگر بفرسم برام بد میشه؟؟؟ خودش عکس کارت ملی و مدرکشم فرساده لطفااااا راهنماییم کنید

سایت belem.cc کلاهبردار واقعی است اشتراک بزارید

سلام تونستید پولتون برداشت کنید؟؟؟

همین شرکت finaxonterad به من هم گفته شیشصد دلار بابت هزینه سود پرداخت کنم ولی من هنوز پرداخت نکردم لطفا اگر کسی اطلاعی در مورد واقعی یا کلاهبرداری بودن این جریان داره اطلاع بده ممنون،شماره هم گذاشتم 09907575433سلام من هم در این شرکت سرمایه گذاری کردم برای دریافت سود گفتن شیشصد دلار هزینه بدهم آیا واقعی