بحث و گفتگو پیرامون «قیمت بیت کوین به ۱۸,۰۰۰ دلار رسید اما تحلیل‌گران درباره اصلاح هشدار می‌دهند»

سرانجام خریداران توانستند قیمت بیت کوین را به ۱۸ هزار دلار برسانند، با این حال، شماری از تحلیل‌گران بر این باورند که پیش از ثبت یک سقف تاریخی تازه، شاهد اصلاحی جزئی و کم‌عمق در بهای بیت کوین خواهیم بود.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «قیمت بیت کوین به ۱۸,۰۰۰ دلار رسید اما تحلیل‌گران درباره اصلاح هشدار می‌دهند» شکل گرفته است.

دوستان من با ۱۳/۸۰۰ به بیت کوین وارد شدم،بنظرتون هرچقدم اصلاحش عمیق باشه من ضرر میکنم؟ دلار هم ۲۶ تومن بود اون موقع

به نظرتون در این روند بیت ۱۹ را میبیند؟؟؟،به نظرتون اگر ببینه تا کی هست؟؟؟

چرا ضرر کنی با اگر تا ۱۹۵۰۰ بره فکر نکنم تا بیشتر از ۱۴ اصلاح بشه اگر تا ۱۷۵۰۰ رفته بود ممکن بود برگرده به کانال ۱۱و تا۱۱۵۰۰ برسه ولی با این صعود برمیگرده تا ۱۴

دوستان ببینید اصولا ممنتوم یا شدت جریان چه صعودی یا نزولی وقتی با سرعت و شب زیادی ایجاد میشه مربوط به هیجانات و ورود عجله ای خریدارها و سرمایه گذارهاست و همیشه این حالت صعود یا ریزش برگشت زیادی هم در پیش داره یا اینکه نهنگها به این نتیجه میرسند که قیمت به سقف رسیده قیمت تو کانال نزولی میره پس حواستون باشه طمع نکنید و برای سود خودتون هم حد بزارید

چقد گذاشتی؟تو چه قیمتی خریدی؟
قدرت ریسک داری

چرت میگه عزیزم