در هفتههای اخیر کاربران وبسایت ارزدیجیتال در نظرات و شبکههای اجتماعی درباره وجود مشکل در کیف پولهای کاردانو (ADA) گزارشهای زیادی را برای ما ارسال کردهاند. بسیاری از مشکلات و پرسشهای مطرح شده، حول این موضوعات هستند:
سلام لطفا یمقدار اطلاعات بیشتر بدید که بتونیم راهنماییتون کنیم. از کیف پول اتمیک استفاده میکنید برای نگهداری کاردانو؟ آدرس بایرون کاردانوی شما هم توی همین کیف پول اتمیک ساخته شده قبلا؟ یا اینکه کلمات یه کیف پول دیگه رو در اتمیک بازیابی کردید و آدرس بایرون متعلق به اون کیف پول قبلیه بوده؟
این چیزی که میگید دقیقا توی همون کیف پولهایی دیده میشه که هنوز کاردانو رو به آدرس شلی انتقال ندادن. ولی اینکه چرا گزینه claim براتون غیرفعال هست رو نمی دونم. اگر با کیف پول گوشی کار میکنید، یک بار هم با نسخه دسکتاپ تست کنین همین کارو. ترجیحاً از VPN هم استفاده کنید.
سلام
من از کیف پول یوروی استفاده میکنم.
کد بازیابی شو گم کردم.
ولی خود کیف پول هنوز رو گوشیم هست و اوکیه و دارمش.
میخواستم ببینم چجوری میتونم مجددا کد بازیابی رو بگیرم و یادداشت کنم؟ که اگه اتفاقی افتاد مجددا بتونم کیف پولم وصل کنم.
کیف پول من تراست ولت میباشد متاسفانه رمز ارز کاردانو که از قبل داشتم موجودی رو نشون میده ولی امکان فروشش ندارم ضمنا یک رمز ارز کاردانوی دیگه به این ولت اضافه شده چکار باید بکنم برای فروش یا جابحایی ؟