بحث و گفتگو پیرامون «کاربرد های یک بلاک چین چیست؟»

بلاک چین برای اولین بار در بیت کوین استفاده شد، اما حالا این فناوری می‌تواند کاربردهای زیادی در دنیای واقعی ما داشته باشد. به طور کلی استفاده از بلاک چین می‌تواند تا حد زیادی حریم خصوصی، اعتبار و امنیت اطلاعات را افزایش دهد و ما را بیش از پیش از اعتماد بی نیاز کند. در این پست، کارهایی را که یک بلاک چین می‌تواند انجام دهد و موارد کاربرد آن در زندگی واقعی را توضیح می‌دهیم. با ارزدیجیتال همراه باشید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «کاربرد های یک بلاک چین چیست؟» شکل گرفته است.

با درود.

تصور میکنم در آینده ای نه چندان دور، تمامی نرم افزارها، اپلیکیشن ها، سیستمهای عامل، فیلم و موزیک ها و حتی مقالات علمی و اطلاعات دانشی، به منظور ارتقای امنیت و حریم خصوصی، همگی فقط بر بستر بلاک چین ارائه خواهند شد. در این صورت عواقب زیادی دامنگیر کاربران عادی و سطوح متوسط به پایین جامعه خواهد بود. از جمله اینکه استفاده از نسخ کرک شده اپلیکیشن ها و سیستمهای عامل، اطلاعات دانشی، مقالات علمی، فیلم ها و موزیکها، نرم افزارهای کاربردی مثل فوتوشاپ، آفیس، اتوکد و ... غیرممکن شده و با توجه به قدرت خرید قشر اکثریت جامعه، فاصله عمیقی بین نسل آینده با دنیای اطلاعات خواهد افتاد. استفاده ایمن از اطلاعات بهانه ای خواهد شد برای کوتاه کردن دست کاربران کم بضاعت. که در آن صورت چیزی مانند اینترنت ملی، تنها روزنه ورود اطلاعات فیلتر شده خواهد بود.

به خوب و بد بودن این قضیه کاری ندارم. فقط پیش بینی میکنم.

اما به نظر من افزایش بیش ازحد امنیت و حریم خصوصی مانند این است که در یک شهر به بهانه تامین امنیت، دیوار خانه ها را ده ها متر بلندتر از خانه ها بسازند. مثل این اسنت که به بهانه تامین امنیت بیشتر جان سرنشینان خودروها، تانک های نظامی را جایگزین سواری ها کنند. یا بر سر هر خیابان و گذرگاهی، پست نگهبانی و عوارضی قرار دهند.

شخصا بهای گزاف امنیت را نمیپسندم.

--