قیمت بیت کوین طی یک هفته ۳۰ درصد رشد قیمت داشته است و در روز گذشته به سطح ۲۳،۷۷۷ دلار رسیده است. با توجه به امکان ورود قیمت بیت کوین به فاز تحکیم (Consolidation)، تعدادی از آلت کوین ها آماده حرکت بهسمت سطوح بالاتر هستند.
سلام یوسف جان روزتون بخیر
متون و اخباری که در ابتدای تحلیل براتون آورده میشه ترجمه از سایت کوین تلگراف هستند همونجور که منبعش در ابتدای متن ذکر میشه، اما تحلیل های اختصاصی متعلق به بنده و سایت ارز دیجیتال هستند و هرجا مشاهدشون کردید بدونید که منبع اصلیش بنده هستم… تحلیل های هفتگی و پنج ارز دیجیتال برتر که به صورت هفتگی در اختیارتون قرار داده میشوند نیز از سایت کوین تلگراف گرفته می شوند که گاهی هم در اونها به علت نوسانات قیمت دخل و تصرف میکنم
با عرض سلام و روز بخیر مهدی جان
در ابتدای بحث بگم که اخبار و در واقع متنی که در ابتدای تحلیل آورده میشه تنها ترجمه از سایت کوین تلگراف هست و نظر شخصی بنده نیست. در واقع تنها نظر بنده معطوف به دید تکنیکالی و نموداری قیمت هست.
با حرفهاتون موافقم در واقع این بازار داره دستکاری و بهاصطلاح manipulate میشه و این یه اصل غیرقابلانکار هست. در واقع افرادی مثل پلنبی یا ویلی وو و باقی افرادی که تشویق به این سرمایهگذاری در وضعیت فعلی میکنند، در حال دمیدن در آتش این بخربخر که جا نمونی هستند. این برای سرمایهگذاران جدیدالورودی که بدون پس زمینه در این وضعیت وارد بازار میشوند قطعا خطرناک خواهد بود، اما معاملهگران متوجه خطر زیادی نیستند چرا که در تک تک معاملات خودشون حد ضرر تعریف میکنند.
به طور کلی وضعیت فعلی مثل یک بمب ساعتی میمونه که من میدم بغل دستیم، اون به فرد دیگهای میده و این ادامه پیدا میکنه تا جایی که تو دست یکسری افراد مثل سرمایهگذاران جدید میترکه. شرکتی مثل مایکرواستراتژی وقتی اعلام میکنه که ۶۵۰ میلیون دلار بیت کوین خریده است، آیا این بهمعنی نگهداری بیت کوین توسط این شرکت در بلند مدت هست؟ جواب این سوال مبهم و شکبرانگیز هست. بنابراین صرف ورود شرکتها یا موسسات نمیتوان به آینده بازار امیدوار بود، ولی از طرفی کسی که به این بازار پر ریسک وارد شده میتونه از این امواج پرقدرت استفاده کنه که دچار فومو نشه. در کل بگم این اخبار رو ما برای شما عزیزان بهمنظور آگاهی بیشتر منتشر میکنیم و جبههای در مقابل یا در حمایت از این اخبار نداریم. همونطور که شما با تجربهی خودتون نظرتون رو اعلام کردید، تفسیر کس دیگه از این اخبار ممکنه بهصورت دیگه باشه. در انتها اضافه کنم اگر به چرخه حبابها توجه کنید همیشه اخبار خوب و مثبت در نزدیکی سقف قیمت اعلام میشه. یک ضربالمثل بازاری هست که میگه با شایعات بخرید با اخبار بفروشید
موفق باشید