بحث و گفتگو پیرامون «اگر از ۱۴ تا ۲۱ دسامبر در بایننس معامله انجام داده‌اید، ۱۰۰ توکن twt برنده شده‌اید!»

بایننس به تمام افرادی که از ۱۴ دسامبر (۲۴ آذر) تا ۲۱ دسامبر (۱ دی) در این پلتفرم معامله‌ای انجام داده باشند، به‌صورت رایگان توکن تراست والت (TWT) اعطا می‌کند. در این ایردراپ هر کاربر ۱۰۰ توکن TWT دریافت کرده است. کاربران فقط تا ۵ ژانویه ۲۰۲۱ فرصت دارند توکن‌های خود را از کیف پول تراست والت برداشت کنند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «اگر از ۱۴ تا ۲۱ دسامبر در بایننس معامله انجام داده‌اید، ۱۰۰ توکن TWT برنده شده‌اید!» شکل گرفته است.

من تو تاریخ 17,20,21 دسامبر چن تا معامله پیاپی داشتم ولی هیچی نیومده?

سلام لطفا یه نفر توضیح بده برای افراد مبتدی مثل من چطور باید twt رو انتقال داد به بایننس.تشکر

لطفا من رو راهنمایی کنید چطور باید دریافت کنم این توکنو

سلام، در فهرست ارزهای تراست والت، ابتدا توکن را اضافه کنید و سپس موجودی‌تون رو ببینید

سلام دریافت می‌کنند. برای انتقالش از بایننس به کیف پول، کافیه وارد حساب‌تون بشید و از طریق کیف پول صرافی، توکن مورد نظر رو اد کرده و بعد از اون از طریق گزینه برداشت (Withdraw) اقدام به برداشت کنید.

شامل این معاملات هم میشه

twt رو از کجا دریافت کنیم؟ کدوم قسمت بایننس هس؟

مرسی از مقالعه خوب تون و این که همه خبر های ایردراپ ها رو پوشش میدید.

اگه BNB واریز‌ کنی ب بایننس کارمزدش ناچیزه

من منتقل کردم به تراست ولت ولی نمیتونم به bnb چینج کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟

از تراست والت چجوری bnb یا usdt کردید؟

دقيقا،منم خيلي confirm گرفتم ولي هنوز به bnb تبديل نشده،لطفا اگر فهميديد چيكار كنيد اينجا كامنت كنيد

من به تراست ولت انتقال دادم ولی نمیتونم به bnbتبدیلش کنم راهنمایی میکنید

سلام من انتقال دادم به کیف trut اگه نگه دارم تو کیف میسوزه یا نه

تو این همه تایپ کردی معلم زبان انگلیسی ی توضیحی ندادی خسته نباشی کلاااا

خب توضیح بده چطور ب bnbتبدیل کنیم

دوستان گل فهمیدم برای اتقالش باید مقداریbnbداشته باشیت تو کیف پول تراست ولتتون بد ب راحتی چنج میشه.

استامینوفن بخور جای منت گزاشتن. دوستان من خودم ترید کردم ولی twt دریافت نکردم. اگه میخواین ببینین حسابتون اومده قسمت اسپات موجودیتون بایننس ببینین و گزینه show رو بزارین که تمام ارزا نشون بده نه فقط ارز موجودیتون. بعد بیاین پایین تو حروف t بگردین ارز twt پیدا کنین بهتون نشون میده که البته اگه دریافت کرده باشین تو همون بالا قسمت داراییتون نشون میده حدود ۱۳ دلار. اگه موجودی داشتین که از withraw انتقال بدین به ادرس کیف پول تراست . توی کیف تراست هم از اون بالا ارز twt سرچ کنین داره بعد اضافش کنین با یه تیک ساده همین. وقتی انتقال دادین کیف پولتون از swap میتونین تبدیل کنین به bnb . همین . احتیاجی به ایلتس ندارین. موفق باشین .