بحث و گفتگو پیرامون «در میان گذاشتن یک حقیقت؛ هیچ‌ کس با سود معامله و ترید ثروتمند نمی‌شود!»

عالی بود ممنون از مقاله خوبتون و اموزندتون

سلام
لطفا رمز ارزهایی که پتانسیل خوبی برای رشد دارند و هم اینک در قیمت پایینی قرار دارند، معرفی کنید.
سپاس:tulip:

واقعا من احتیاج داشتم یه مقاله در این مورد بخونم .خیلی خیلی ازت ممنونم .عزممو جزم کردم با سود معامه ها .سرمایه گذاری رو شروع کنم همین حالا

همانگونه که بسیاری از خوانندگان توجه ن ن نکردند مفهوم صحبت ایشان س س سرمایه گذاری بود و نه ترید

بدیهی است که همانگونه که در متن مقاله دیدیم میگفت از کارکردتان سرمایه گذاری کنید

ایشان کار دارند و برای اضافه درآمدشان نقشه میکشند که با الگو و رفتار بیشتر ما تفاوت دارد

من میخواهم ترید کنم که خانواده ام را تامین کنم
چطور میتوانم هزار یا ده هزار سهمم را نفروشم

البته پس انداز هر چقدر که توانش را داریم بصورت ارز شدنی است به شرط آنکه همانموقع در کیف بریزیم و فرض کنیم که نداریمشان

امیدوارم دوستان مفهوم مطالب من را بدرستی درک کنند

اشتباهتو تكرار نكن من بيشترين ضرر زندگبم و كردم ٦ ميليون داج و فروختم چون تحليل اب دوغ خياري داشتم الان اگه داشتمش ١٣٨ ميليارد پول داشتم …

سپاس.بسیار خوب بود:wink::sheaf_of_rice::herb:

امشب حال خوبی نداشتم تا اینکه این مقاله رو خوندم واقعا حالم رو خوب کرد و خیالم رو راحت..باور کنید میخواستم همین روزها از شر سهامم راحت شم با ضرر و دو دل بودم اما خوب شد این مقاله رو دیدم..ممنون

تاریخ انقضا داره فاسد میشه
مقاله واسه کسایی مثله شماست

سلام
این متن اشتباه نیست به هیچ وجه اما یه سری از مسائل توش به هیچ عنوان رعایت نشده و یه حالت بغضه احساسی ای از نویسنده حس میشه .
ببینید اولا ما راجع به کشور و مردم خودمون باید صحبت کنیم توی این شرایط که هر کسی شغل مناسب و حتی درامد عادی پنج میلیون در ماه هم نداره ، مطمئن باشید وفتی بتونه در ماه بیشتر از این حرفا دراره راضیه
دوما هر کسی سرمایه دار نیست که براش درامده ترید مهم نباشه و کار و زندگیش رو کنه .
خیلیا دارن چند ساله به عنوان شغل اصلی ترید میکنند و راضی هم هستند و چند برابر درامد یک فرد عادی رو هم دارند تازه با سرمایه های بسیار اندک!!!
این متن به هیچ وجه برای قشر متوسط کشور ما کاربرد نداره
اینجا خونه و ماشین و درامد یه رویاست
چه برسه میلیاردر شدن .
رفقا نذارید این حرفا رو ذهنتون اثر بزاره ، تا میتونید ترید کنید اما اگر میخواید به عنوان شغل اصلی ادامه بدین ، برید از ریشه یاد بگیرید
ارادتمندم:rose::folded_hands:t2::revolving_hearts:

با نظرش مخالفم!!

سلام بایننس با وی پی ان شما رو بلاک میکنه اگه میخواهید برید به صرافی خارجی CoinEX بدون قیلتر شکن میتونید وارد بشدید خواستید به شما لیمک بدم و کاربر وی آی پی بشید و اطلاعات زیادی بعتون میده

اگر حس خوبی برای پولدار شدن داشته باشین شک نکنید نتیجه میگیرید
دهن بین نباشید

چ مراجعی تو ایران هستن ک مبحث ارز دیجیتال ریشه ای آموزش بدن؟

دقيقا اشتباهي كه من كردم
حتي ٢٠٠ هزارتومان پول راهم نگه نداشتم:confused:

گوگل کنید : Richard dennis