این روزها که بازارهای مالی به رونق فراوانی رسیدهاند و وضعیت اقتصادی دنیا به سمت خوبی پیش نمیرود، تعداد زیادی از مردم تلاش میکنند به معاملهگر بازارهای مالی تبدیل شوند تا بتوانند به درآمد دلخواه خود برسند. با این حال، نیکلاس گوک (Niklas Göke)، نویسنده مطرح اقتصادی در مدیوم، در مقاله تازه خود استدلال میکند که معاملهگری نمیتواند افراد را به ثروت برساند. متن کامل مقاله نیکلاس گوک را در ادامه میخوانید.
یه تریدر حرفه ای اگر بتونه تو ایران نوسان گیری های خوبی بکنه احتمالش خیلی بیشتره به ثروت برسه
چون وقتی یه سهمی مثلا پنجاه سنت اینور اونور بشه واسه اونا پنجاه سنته ولی واسه ما دوازده هزار تومنه
یکمی فکر کنید ببینید چه فرصتیه که میتونی تو ایران تریدینگ بکنی و چه پولایی میتونی به دست نمیاری اگر یکمی عاقلانه حرکت کنی
کاملا درسته
اما با این اوضاع اقتصاد برای کسایی که سرمایه کم دارند ترید خیلی خوبه به شرطی که از طریق ترید درآمدزایی کنه و با درآمدش سرمایه گذاری کنه و هولد کنه
البته نظر شخصیه ولی این که ترید سر انجام نداره ، داره به شرطی که بلد باشه و فقط به کوتاه مدت فکر نکنه
ترید حداقل خرج روزانه و بهت میده بدون اینکه اصل پولت تکون بخوره و کم بشه!!حداقل ترید اینه و ی تریدر تازه کار هم با ی سرمایه ی کم میتونه به این درجه برسه
اتفاقا دقیقا در مورد ما تو ایران ایم مسأله بیشتر درسته و به درد میخوره. اگر فروردین امسال مثال Ren هرکسی فقط ۱۰ میلیون خریده بود در طی فقط ۹ ماه اوایل دی ماه پولش ۱۶ برابر بیشتر میشد یعنی ۱۰ میلیون میشد ۱۶۰ میلیون یا اگه ۱۰۰ میلیون خریده بود ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلون .. با ۱۰۰ میلیون در فرودین با ۱۰۰ میلیون یه پراید میشد فقط بخره اگه ۱۰۰ میلیون رو Ren خریده بود الان با ۱ میلیارد و ۶۰۰ یه خونه خوب با یه ماشین خارجی بالای ۵۰۰ میلیون یا هرچی. دیگه میشد بخره
کاملا منطقی برا کسایی میگه که تازه کارن دست خوده ادم نیست همه اولین باری ک وارد این بازار میشه حتی ۱۰۰ هزارتومن سود میکنه از خوشحالی بال در میاره ۹۹ درصد فکر طرف میره واسه فروشش به نظر من این حق همس اول از همون لذت نوسان حال کنه یکم عادت کرد دیگه بخوابونه به قول رفیقمون اصن اون پولو ما نداریم بعد حداقل اگه تحمل داشته باشی یه سال نگهش داری خعلی جوابه من ک اولین بار ۳۵ هزارتومن سود فروختم اونم کارمزد و اینا ده بیست تومن موند ولی درکل همون یه مقدار خیلی حال داد الان میبینم اگه همون یه مقداری ک خریده بودم نگه میداشتم تو هفت هشت ماه کلی پول بود . ارزوی تن سالم جیبی پر پول
توجه بفرمایید که این مطلب رو برای کسانی گفته که آموزش لازم رو در زمینه بازارهای مالی ندیدن که بیشتر افراد رو شامل میشه. وگرنه ترید کردن برای افراد با تجربه و آموزش دیده صد البته مفید وکارآمد است
این نظر رو حتما بخونید!!!
من تازه دو سه ماهه که دارم ترید رو یاد میگیرم و لحظه ای که این پست رو خوندم واقعیتش خیلی ناراحت شدم چون میدیدم داره راست میگه و من از اون طرف واسه ترید کردن رویاها در سر داشتم…
اومدم کامنت های دوستان رو هم خوندم.
در نهایت به یه نتیجه ای رسیدم:
ترید خوبه و میشه گفت عالیه اما نه به عنوان شغل به عنوان ابزاری که بتونیم سرمایه مون رو افزایش بدیم.یعنی اینکه ما نباید سودی که از ترید میکنیم رو از بازار خارج کنیم بلکه باید داراییمون رو افزایش بدیم
دوستانی که موافقن لایک
دوستان مخالف دیس لایک