بحث و گفتگو پیرامون «تاریخ اولین جلسه دادگاه ریپل مشخص شد»

دادگاه ناحیه‌ای جنوب نیویورک تاریخ اولین جلسه دادرسی شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا از ریپل را مشخص کرد. طبق حکم دادگاه، اولین جلسه دادرسی ۲۲ فوریه (۴ اسفند) به قضاوت قاضی آنالیسا تورس (Analisa Torres) برگزار می‌شود.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تاریخ اولین جلسه دادگاه ریپل مشخص شد» شکل گرفته است.

تا ریپلو پس نگیریم آروم نمیگیگیریم

همین الانم با میانگین کم کردن میشه سود کرد

همه چیز بستگی به رأی نهایی دادگاه یا توافق بین طرفین دعوی داره

حرف های بورس ایران رو خواهشا اینجا نزنید

منم خریدم و نگه میدارم

قطعا داشتن ریپل باید به عنوان یه هولد بلند مدت در نظر گرفته بشه. و اصلا به داشتنش فکر نکنید.ولی اینو بدونید اگر بتونه در دادگاه از خودش دفاع کنه.چون قیمتش خیلی پایین اومده .خریداران زیادی و به سمت خودش میکشونه و حتما یک رشد چشمگیری خواهد داشت

این۶۱درصدیکه فروخته شده کجارفته؟

ریپل رو ۱۶.۵ سنت حمایت فوولاادی داره… در جریان باشید

دادگاه امریکا از تیک تاک هم شکایت کرده بود ، ولی در اخر ب بیشتر ترند شدن این اپلیکیشن منجر شد و RATE این اپ در اپ استور از ۶ میلیون ب بالای ۱۰ میلیون افزایش پیدا کرد و این یعنی…

سلام ، دوستان به نظر من این تحریم صرافی ها ، از ارز ریپل یک تاک تیک اقتصادی است ، میخواهند ارزهای زیادی را از مردم باکمترین قیمت بخرن ، ۶ ماه دیگه با قیمت خون باباشان بهت بفروشن ، من که با پایین ترین قیمت ارز ریپل زیادی خرید کردم وباز هم میخرم چونکه از کار خود مطمئن هستم ، فقط باید صبر کرد دوسال دیگر قیمت ریپل را ببینید، البته دوستان هیچکس علم غیب ندارد، این فقط نظر شخصی بنده بود ، کسی بانظر من تحت تاثیر قرار نگیرد، هر ارزی که میخرید در مورد گذشته ، حال ،و،اینده، ان ارز، خوب تحقیق کنید، امیدوارم همیشه شاد وپر سود باشید،