مخترعش یه موجود بیگانست
ساتوشی ناکاموتو یک نفر نیست ! مجموعه هستش
عالی بود منحتما یه واحد ببتکوین میخرم به زودی
به نظر منخالق بیت کوین کشور امریکاست چون هیچ پروژه بزرگی بدون دخالت امریکا هیچوقت انقدر نمیتونه بزرگ بشه و من خودم ۱۰ سال پیش شنیدم یهمقام بلند پایه امریکایی گفت ما یه چمدون هایی درست کردیمکه اطلاعات کل محیطرو جمع اوری میکنیمو همون ماینر بوده به نظر من بازم نظر شخصیمه
سیاست برای خودش دنیایی داره اصلا امکان نداره کسی خالق بیت کوین باشه و دولت ها نتونن ردشو بزنن خوده دولت ها بیت کوین و خلق کردن و خیلی راحت دارن سرمایه ها رو جذب خودشون میکنند بهترین ایده رو ایجاد کردن. کسی دنباله این نیست نگران مردم جهان باشه براش دل بسوزونه
هممون داریم بازی داده میشیم به واسطه ذهن های مریض
چیز خوبیه
همین الان هم مگه پول دستمونه؟ جز اینکه با خودپرداز یا برنامه ها پول جابجا میکنیم یا خرید میکنیم.
این هم در نوع خودش تک هست،و در آینده پیشرفته تر و پولای کاغذی حذف میشن
ایلان یک دوغگوی خودخواه بیش نیست![]()
معلومه دولتیی شماها چیکار کردین واسه مردم جز اینکه پراید 7 م بفروشید 180م
به نظر من بیت کوین میتونه مثل بازار سهام یه بیزینس بزرگ بشه ولی اگر سال 3000 میلادیم بشه باور کنید دلار از بین میره سهام شاید از بین بره ولی طلا از بین نمیره ارزش طلا از قرون وسطا تا به امروز بیشتر و بیشتر شده من با بیت مخالف نیسم خوبه ولی وقتی ارزشش میاد پایین خیلیا پولشون از دست میدن میرن دیگم سرمایه واردش نمیکنن چون ثروتمندان بزرگ میتونن کنترلش کنن اینتوریام نیست که فکر کنید قرار بشر از دست پولدارا خارج کنه دقیقا برعکسشم ممکنه وقتی سقف بزنه دیگه برای 1 یا 2 سال نباید سراغش رفت فقط یه بزینس سوداوره باید بلد باشی برای ما ایرانیا خوبه با وضعیت پولمون که هر روز به چوخ میره چون ما طلاهم برامون گرون تموم میشه ولی ارز دیجیتال عالیه ولی خیلی در اینده باید مواظب بود ممکنه اتفاق بدیم براش بیفته مثل سال 2006 سهام والستریت همرو برشکست کردن دقیقا 40 برابر افت
وقتی امکان جلوگیری ومبارزه یاممانعت از بوجود آمدن یا رشد ارزهای دیجیتال نیست به نظرشخصی من بهترین راه برای کنترل کردن وبه دست گرفتن آن تایید وواردشدن به این عرصه هست مثل ساخت یک ارز مرجع برای قیمت گذاری وخریدوفروش که خودش موجب ثبات قیمت دلارمیشه که توسط خودآمریکاهم ساخته شده مثل usdt که هم متمرکز کرده ومیتونه تقریبا کنترلش کنه ویامواردی مثل این