جملاتی از مرد یا زنی که ماهیت پول را دگرگون کرد.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «۱۰ نقل قول ماندگار از ساتوشی ناکاموتو، خالق بیت کوین» شکل گرفته است.
جملاتی از مرد یا زنی که ماهیت پول را دگرگون کرد.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «۱۰ نقل قول ماندگار از ساتوشی ناکاموتو، خالق بیت کوین» شکل گرفته است.
شاید انتقام ژاپن از آمریکاست، در صحنه نبرد اقتصادی
یعنی امکان داره بیت کلا نابود بشه
واقعا مقاله عالی و جذابی بود. معجونی از علم اقتصاد، فناوری و البته فلسفی.بسیار زیبا و تاثیرگذار
من هنوزم فکر می کنم که ایلان ماسک= ساتوشی ناکاموتو هست!
عالی عالی عالی من کل دیدگاهم نسبت به این موضوع عوض شد و تازه فهمیدم واقعا دلیل پیدایش این ارز هارو ، طبیعیه که گاهی دولت های بزرگ با این ارز ها مشکل دارن چون کاملا مشخصه قرار پول ها از جیب کله گنده ها بیرون کشیده بشه و به مردم تزریق بشه
میدونی چرا هویت سازندش پنهانه که مبادا براش دردسر بشه و بگن چرا همچین کاری کردی
کشوری که پول داره صاحب قدرته وقتی که پول ها دست مردم باشند !!! …
تشکر بابت مطالب مفیدی که ارائه کردین؛ در طول تاریخ تمام پدیده هایی که پایه و اساس محکم و منطقی داشتند ماندگار و پایا بودند و ارز دیجیتال که غیرمتمرکز، مردمی، شفاف و اقتضای عصر جدید است دیگر جای خود دارد.
اگه بیت کوین تو جامعه رایج بشه دیگه نیازی به صرافی نداریم که بخواد احراز هویت بشه
چون از کیف پول استفاده مکنیم ونیازی هم به صرافی نیست
مثلا دستمزدم بیت کوین میدن و من هم بیت کوین خرج میکنم
خیلی عالی سپاس از عوامل سایت ارز دیجیتال … از بهترین مقاله هاییست که تا بحال خوندم متشکرم
ایلان ماسک دستکشم نیست خخخخ ساتوشی یه مغز متفکر بود ک به خاطر حفظ جان خودش خودشو احضار نمیکنه
حتمن کتاب انقلاب بلاک چین رو مطالعه کنید.این کتاب محشره.برای درک کامل اینترنت نسل دوم(بلاک چین) این کتابو باید قورت داد
با تمام این تعریفات بازم بیت کوین ابزار دست ثروتمندا شده . با یک سخنرانی یا یک خریدو فروش ارزش بیت کوین تغییر میکنه . بیت کوین با همین ارزفیات ارزش گذاری شده پس هنوز خیلی زمان میبره تا جایگاهشو پیدا کنه
از طرفی میشه اینطوری فهمید که خزانه داری آمریکا یک چیز واهی طراحی کرده تا با اون بدهی که از بابت چاپ دلار به دنیا بدهکار هست رو پرداخت کنه یعنی برای هر یک دلاری که دست مردم دنیا هست باید فلز طلا یا هرچیزی به عنوان پشتوانه لازم هست رو پرداخت کنه . و این محاله بتونه طلا یا چیز دیگری پرداخت کنه .پس چه چیزی بهتر از رمز ارز (وهم) . یک سئوال کسی تا حالا فهمیده عمل کرد رمز ارزها چگونه هست ؟ چطوری بوجود میاد ؟ چطور ارزش گذاری میشه ؟ من که نفهمیدم . از دوستان مطلع مخواهم به صورت قابل درک به من توضیح بدنند ممنون میشم
اشعیا اسمی عبری است
نام یکی از پیامبران بنیاسرایل
همانطور که جمعی از سرمایه داران هلند وانگلیس و آمریکا بدون افشای نام خود ، برای منافع خودشان بانک مرکزی درست کردند الان هم محتمل است که سرمایه داران بزرگ، بدون افشای خود ، بیت کوین را راه اندازی کرده باشند دلیلش اینجاست که فن آوری پیچیده بلاک چین که اساس بیت است بدون تلاش گروه تحقیق و توسعه زبده میسر نمیشد حالا این چه گروهی ست که حتی در اتاقهای «سیلکون ولی» هم ردی ازش نیست چه رسد به کشورهای دیکتاتوری مثل چین که همه جا را کنترل میکنند حدس قوی میتواند این باشد که بیت کوین محصول لابراتوار های یک شرکت خصوصی فن اوری باشد شرکتهایی در حد و زمینه IBM البته بطور مثال
بند ۷ حذف شده خلاصش میگه بیت کوین برای کسانی که نمیخوان از کارت اعتباری استفاده کنند یا نمیخوان همسرش از خریداش باخبر بشه خوبه همینطور اونایی که نمیخوان برای خریدن فیلمای خاک برسری شماره حساب خود را بدهند لینک مقاله کامل، در همین ترجمه فارسی آمده
این احتمال قوی هست![]()
چه نکته بینی![]()
![]()