دهها کاربر ایرانی صرافی بایننس به ارزدیجیتال گفتهاند که بهتازگی حساب آنها در این صرافی مسدود شده است و اجازه معامله ندارند.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «موج جدید مسدودشدن حساب ایرانیها در صرافی بایننس» شکل گرفته است.
دهها کاربر ایرانی صرافی بایننس به ارزدیجیتال گفتهاند که بهتازگی حساب آنها در این صرافی مسدود شده است و اجازه معامله ندارند.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «موج جدید مسدودشدن حساب ایرانیها در صرافی بایننس» شکل گرفته است.
من با پشتیبانی بایننس بهشون پیام دادم وگفتم که من ایرانی هستم وبا جمیلی که واردشده بودم را بهشون دادم وگفتم که کار شما اشتباه است شما بابت اومدن طرف به اینجا کارمزد میگیرید وحق ندارید اینکارو بکنید ولی جواب ندادن الان بیش از یکسال هستش که اونجا ترید میکنم وبا قیلتر شکن های مختلف کارکردم و همیشه تو لیست کشورها هلند رو انتخاب میکنم سرعتشم خوبه وراضیم وهیچ مشکلی ندارم وخطایی بهم نداده هزار بار هم برام جمیل اومده که شما با ای پی دیگری وارد سیستم شده اید ولی چون کد ۲faفعال دارم هیچ وقت مسدودم نمیکنه یا شاید هم به خاطر دلایل دیگه حالا نمیدونم جریان چیه
تا وقتی ای پیت یکی باشه نه وکد 2faرا فعال کن
هات بیت. کوین تایگر. بیلاکسی
درسته برای منم سه روز پیش ب مدت ی ساعت اینجوری شد اما بعدش درست شد خداروشکر
من همیشه از وی پی اس استفاده میکردم ولی حساب من دچار محدودیت واریز و برداشت شد و گفتن که حتما باید وریفای انجام بشه من هم با پاسپورت ایرانی انجام دادم و پولم آزاد شد
درود. لطفا راهنمایی کنید ممنون
برای من هم این پیغام رو داد THIS ACCOUNT IS A BLOCK LIST ACCOUNT ولی اجازه برداشت بهم داد.
صرافی های ایرانی بهتره .البته توجه کن که اذز مورد نظرت داره یا نه
آخه اتمیک هم شد کیف پول ؟ حسابت هک شده اونا دزدی نکردن رمز و پسووردت ضعیف بوده یا چند جا استفاده کردی
دوستان صرافی kucoin به نظرتون خوبه؟ بدون قیلترشکن راحت باز میشه و هیچ اخطاری هم نداده تا الان ولی هنوز اعتماد ندارم بهش
سلام دوست عزیز، من حدود ۳ سال هست که کمی اتریوم و چند ارز دیگه ریختم توی بایننس، از اون موقع کلا اکانتم رو چک نکردم، الان اگه تا حدود ده روز دیگه بخوام یکبار لاگین بشم و کلش رو نقد کنم مشکلی پیش بیاد؟ یعنی امکان داره تا ده روز دیگه اجازه برداشت نده و کلا مسدود کنه؟
سلام دوستان، من حدود ۳ سال هست که کمی اتریوم و چند ارز دیگه ریختم توی بایننس، از اون موقع کلا اکانتم رو چک نکردم، الان اگه تا حدود ده روز دیگه بخوام یکبار لاگین بشم و کلش رو نقد کنم مشکلی پیش بیاد؟ یعنی امکان داره تا ده روز دیگه اجازه برداشت نده و کلا مسدود کنه؟
باید با ایپی ی کشور دیگه وصل بشی قیلتر شکن
سلام دوستان گلم
وقت تون بخیر
ب نظر این بندهذحقیر جو بایدن که بیاد اول دلار ارزون تر میشه
و تا انجایی که میدونم میکن طرفدار ارزهای دیجتال است
سلام به پشتیبانی (چت پایین صفحه در بایننس) پیام بدید و موضوع رو بهشون بگید. با احراز هویت احتمالا اجازه برداشت میدن.
سلام بایننس اعلام کرده به کاربران ساکن ایران خدمات نمیده، پس عملا نمیشه برای فعالیت در این سایت احراز هویت کرد. فقط برای برداشت میشه اگر حسابتون رو مسدود کنن.
سلام
من سه ماهه که تو باینانس حساب دارم اولش بخاطر امتحان برداشت یه مقدار ارز برداشت زدم به حساب ول***م و مشکلی هم نبود ولی دیشب که خواستم یه مقدار دیگه ارز برداشت کنم این پیام اومد
There is some abnormal activity with your withdrawals. Please click HERE to verify your identity in order to resume your account withdrawal function. »
هر بار با ایپی ثابت از المان کانکت شده بودم الان ازم احراز هویت میخاد و امکان برداشت ندارم البته میتونم تو خوده باینانس معامله کنم ولی برداشت نه
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان . من از کد گوگل آتنتیکیتور بک آپ نداشتم .مجبور شدم احراز هویت کنم با پاسپورت ایران . عکس و فیلم و اطلاعات حساب هم که خواستند فرستادم . ولی هنوز نمی تونم وارد حسابم بشم(چون باید مد آتنتیکیتور رو بزنم که ندارم) . الان۳روز گذشته حتی اپراتور بایننس هم جواب نمیده . فقط میگن درخواست امنیتی تون ثبت شده .نخورم پولمون رو ؟اساتید راهنمایی کنند لطفا