بحث و گفتگو پیرامون «پنج ارز دیجیتالی که معامله‌گران در این هفته باید زیر نظر بگیرند»

ممکن است قیمت بیت کوین در آخرین مرحله از روند سهموی یا پارابولیک خود قرار داشته باشد، اما اگر این روند صعودی بار دیگر خود را تثبیت کند، احتمال ادامه رشد قیمت گروهی از آلت کوین‌ها وجود خواهد داشت.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پنج ارز دیجیتالی که معامله‌گران در این هفته باید زیر نظر بگیرند» شکل گرفته است.

عالی بود ممنون

سلام مجید عزیز
بله دقیقا درست میفرمایید. یک نکته دیگر اگر قرار باشه اضافه کنم این هست که به بدنه کندل هم توجه بفرمایید. اگر ۸۰ درصد بدنه کندل بریک اوت بالای سطح شکسته‌شده باشه اعتبار بریک اوت و احتمال پولبک به این سطح بیشتر خواهد بود.

سلام به شما تحلیل چین‌لینک در تحلیل هفتگی امروز در اختیارتون قرار خواهد گرفت

سلام جمشید عزیز
چندتا نکته خدمتتون عرض کنم، در تحلیل‌ها هیچ‌گونه غرض‌ورزی صورت نمیگیره چون اگر اینطوری باشه دیگه اون تحلیل اعتباری نخواهد داشت. این هم بگم که منبع تحلیل‌های هفتگی و پنج ارز برتر سایت معتبر کوین‌تلگراف هستند. لازمه اضافه کنم که به رشته تحریر درآوردن تحلیل‌ها کار ساده‌ای نیست و اگر قرار بر پوشش کل بازار باشه اولاً اینکه این کار به‌صورت رایگان صورت نمیگیره، ثانیاً کار سختی خواهد بود. ولی ما تلاشمون بر اینه که تا حد امکان بازار رو پوشش بدیم و به‌صورت هفتگی به شما عزیزان دید تکنیکالی برای ارزهای برتر بازار عرضه کنیم. در آخر بگم که برای جلب رضایت شما و باقی دوستانی که نظر مشابه دارند، حتماً این موضوع رو در نظر خواهیم گرفت.
موفق باشید

سلام
آدرس استخر دیجی بایت و نرم افزارش رو از کجا میتونم پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام اقای غلامی من تازه وارد بازار کریپتو شدم .امیدوارم با کمک بزرگانی مثل شما به نتیجه خوبی برسم.دلیل پیام دادنم نظراتی بود که ازشما خوندم .ارزوی موفقیت.

سلام دوست عزیز باید با تجربه و خوندن خبر ها از سایت های مختلف سعی کنی درک کنی کدوم خبر فیکه کدوم خبر بدرد بخور
و اینکه برای مثال میگن چند میلیون دلار به بازار بیت کوین اضافه شده بعد یکی دو روز معمولا قیمتش میره بالا و برعکس.

سلام تو کیف بایننس 1200000 پاندی دارم و دوسالی میشه که خریدم و هنوز قیمتش تکون نخورد علت خریدم تیم قوی که پشتش هست بود ایا از برنامه های این ارز اطلاعی دارید.؟