بحث و گفتگو پیرامون «ارز دیجیتال سویی (sui) چیست؟ بلاک چینی که ادعا می‌کند قاتل است!»

در بازارهای نزولی، پیداکردن پروژه‌هایی که حداقل روی کاغذ حرفی برای گفتن داشته باشند، کار چندان آسانی نیست. اینجاست که سویی (Sui) وارد می‌شود؛ پروژه‌ای که خودش را قاتل سولانا می‌نامد! اما این ادعا تا چه اندازه درست است؟ پاسخ به این سؤال تنها در صورتی ممکن است که ابتدا ببینیم سویی چیست و چه کاربردهایی دارد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «ارز دیجیتال سویی (SUI) چیست؟ بلاک چینی که ادعا می‌کند قاتل است!» شکل گرفته است.

1 لایک

خیلی ناراحت شدم ایردراپ نداد برای وایت لیستا راحت 2000 دلار سود داشت و حتی اونم بخاطر احراز هویت و این چیزا نمی شد گرفت

سلام اینا همش تبلیغ هست برای جمع کردن سرمایه های خرد از جیب مردم .چون اصلا برای مردم مهم نیست که شبکه ای بیاد اصلا سرعت تراکنشش بشه در ثانیه یک میلیون …اگر این ها مهم بود هیچ کسی سمت شت کوین ها نمیرفت .این بازار شده برای خیلی ها برای اینکه شانس خودشون رو امتحان کنن برای پولدار شدن که بیشتر مواقع برابر میشه با از دست دادن همون سرمایه خودشون.نمونش pepe همه جا صحبتش هست نه کاربردی داره نهایتا همه اینا اخر برنامشون این میشه برن مثل بی بی دوج و شیبا یه صرافی بزنن برا خودشون که اسکریپت همون صرافی رو اماده دارن میفروشنن تو سایت ها شما میتونید مثل پنکیک سواپ صرافی داشته باشین

من NFT همکاری این ارز با پالیگان و اپتوس رو ایر دراپ گرفتم یک ماه پیش ، بنظرتون نگه دارم ؟

ارز سوئی چند روز دیگر خواهد درخشید

بگیرید شک نکنید آینده روشنی داره از خیلی ارزهای دیگه بهتره شک نکن ریسک کن از سولاناهم جلو میزنه یادت باشه منو بخاطر بسپار

دقیقا دارن بازی می‌کنند و جیب مردم را خالی می‌کنند دیتا اونشیب یکیست