بحث و گفتگو پیرامون «تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال ۱۶ ژانویه (۲۷ دی)»

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین، اتریوم، ریپل، بیت کوین کش، لایت کوین، کاردانو، بایننس کوین، پولکادات، استلار و چین لینک را برای امروز (۲۷ دی) در ادامه می‌خوانید:

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال ۱۶ ژانویه (۲۷ دی)» شکل گرفته است.

ممنون از زحمات شما لطفا ارز Dash هم بررسی بفرمایید

خیلی ممنون. لطفا تحلیل دوج هم بذارید.

دوستان تو بحث ارز دیجیتال قوی ترین ابزار های تکنیکال چی هستن؟
به نظر شما کدوم بهتر جواب میدن؟

مهترین چیز بحث مدیرت ریسک و روانشناسی معامله گری هست وکه اگر قوی باشی توی این حوزه میتونی از یه میانگین متحرک ساده هم سود بگیری

این ماه منتظر سعود ارزها باشین اکثرشون میرن بالا

با سلام خدمت تمام ایرانیان عزیز
اول اینکه نظر همه برای همه ی ما قابل احترام هستش حتی کسی که تازه وارد بازار ارز دیجیتال شده
فقط من یه مطلبی میخواستم بگم اونم اینکه بعضی از دوستان میان میگن یه سرمایه ی کم دارم و میخوام ارز بگیرم به اصطلاح از شما کمک میخوان خواهشم اینه واقعا اگه اطلاع کافی در مورد یه ارز دارین و میدونین اون ارز روند صعودی داره بهش پیشنهاد بدین و باعث نشیم دوستمون با اون سرمایه ی کم از ارز ناامید بشه چون واقعا اگه طرف داشته باشه نمیاد به خاطر یه مقدار پول کم از ماها کمک بگیره دست همو بگیریم البته بازم میگم من قصدم توهین به کسی نیست منظورم اینه دست همو مخصوصا اونایی که از لحاظ مالی شرایط خوب ندارن رو بگیریم
خسته نباشید هم خدمت دوستانمون با تحلیل و اطلاعاتی که با زحمت فراوان به دست میاد رو در اختیار ما میگذارن امیدوارم هیچ ایرانی بلکه هیچ انسانی مشکل مالی نداشته باشه تا شرمنده زن و بچه نباشه یا حق

دوج ارز خوبیه به شرط اینکه به فکر خرید و فروشش نباشی

سلام سجاد جان روزت بخیر
نمودار زیر رو به صورت لگاریتمی در تایم فریم هفتگی برای خودتون رسم کنید. حمایت اصلی قیمت دوج کوین در خط میانی این کانال تعریف میشه و در طرف مقابل هم هدف ۰.۰۲۷ دلاری داره. اینها به‌عنوان سیگنال مبنی بر پیشنهاد خرید یا فروش نیست ولی توجه به این کانال و واکنش قیمت به خط میانی و سقف کانال بهتون دید خوبی خواهد داد.

ممنون صادق جان در یک پست جداگانه ارزهای موردنظر شما دوستان رو بررسی خواهیم کرد.

سلام روزتون بخیر
در نظر خواهیم گرفت