بحث و گفتگو پیرامون «پنج ارز دیجیتالی که معامله‌گران در این هفته باید زیر نظر بگیرند»

دوره کوتاه مدت تحکیم قیمت بیت کوین، مسیر صعود آلت کوین‌ها را به سمت اهداف بالاتر باز گذاشته است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پنج ارز دیجیتالی که معامله‌گران در این هفته باید زیر نظر بگیرند» شکل گرفته است.

بله استلار عالیه . پامپ میشه و تا پایان سال ۲۱ به ارزش ۱دلار خواهد رسید. بنابرین الان فرصت خوبیه استلار بخرید

جهش داره عالی برا بلند مدت

باعرض ادب و احترام میخواستم نظرتون رو در مورد ارز دیجیتال دوجی کوین بدونم ممنونم

ارز دوج ارز خوبی با اطلاعاتی که بنده به دست آوردم آینده ارز دوج کوین واقعا میتونه روشن باشه ولی این آینده برای خریدارانی خوب است که دوج را برای خرید و نگهداری آن به مدت ۳ال ۴ سال میخوان
کسانی که بخوان با دوج در راه خرید و فروش سود ببرن به نظرم ایده ی خوبی نیست

سلام روزتون بخیر باشه
تحلیل‌های هفتگی مجموعه ده ارز دیجیتال برتر بازار از نظر ارزش مارکت هستند که سایت کوین‌تلگراف منتشر میکنه و ما در خدمت شما قرار می‌دهیم اما در تحلیل‌های اختصاصی حتماً ارزهای موردعلاقه شما عزیزان رو مدنظر خواهیم قرار داد
با تشکر از نظرتون و موفق باشید

سلام میلاد جان
اتریوم اهداف خوبی مثل ۱,۷۰۰ و ۲,۲۰۰ دلار داره. سعی کنید در سرمایه‌گذاری‌های میان مددتتون مدنظر قرارش بدهید.

سلام به شما
اکثریت ارزهای برتر بازار رشد خوبی را در آینده تجربه خواهند کرد از جمله استلار. به این منظور برای بررسی بلند مدت ارزهای تحلیل بنیادی این ارزهای را از قسمت‌های مختلف سایت مطالعه کنید. در ارتباط با استلار هم این نکته رو بهتون عرض کنم که در کوتاه مدت ورود به این ارز پیشنهاد نمیشه. به برخورد قیمت به سقف کانال در عکس زیر توجه کنید. اگر اصلاح قیمت عمیق نشه و در نزدیکی این سقف شروع به نوسان کنه، میشه منتظر شکسته شدن این مقاومت و رشد استلار تا سطوح بالاتر قیمتی بود.

مت خودم از دات نوسان چند روزه گرفتم منتظرم کمی اصلاح کنه و دوباره وارد شوم ارز خوب و رو به رشدی است
در مورد twt اشنایی ندارم

سلام، نظرتون درباره ارز EOS چیه؟

عالی هستن twtدر سکوت به راهش داره ادامه میده وتا سال دیگه بیش از ۱۵برابره فقط هولد

من خودم twt دارم ولی هردو ارزی که گفتید خوبن به نظرم. ولی twt لیست شه قیکتش خیلی می ره بالا و‌بر می گرده اگر بالا بفروشید سود خوبی گیرتون میاد