بحث و گفتگو پیرامون «بایدن روند قانونی الزام احراز هویت برای کیف پول‌های شخصی را متوقف کرد»

جو بایدن رئیس‌جمهور جدید آمریکا همه فرایندهای قانون‌گذاری فدرال از جمله قانون پیشنهادی شبکه مبارزه با جرایم مالی (FinCEN) را متوقف کرد. این قانون ارائه‌دهندگان خدمات حوزه ارزهای دیجیتال را به اجرای سیاست‌های سخت‌گیرانه احراز هویت موظف می‌کرد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بایدن روند قانونی الزام احراز هویت برای کیف پول‌های شخصی را متوقف کرد» شکل گرفته است.

اثرات این خبر بر بازار ارز دیجیتال چیه ؟

یعنی بدبخت شدم رفت هرچی پول بود گذاشتم ارز دیجیتال جو بایدن بیچارمون نکنه خوبه خدا بهمون رحم کنه :cry::cry:

خب الان این نتیجه گیری که بد بخت شدیم رو چه حساب گفتی

داداش من این مسیر جواب نمیده، منم همش این اشتباهات رو می کردم تا اینکه متوجه شدم دارم غمار می کنم نه سرمایه گذاری. اگه به چشم سرمایه گذاری خریدی نگران چی هستی. صبور باش، انشاالله که تا پایان ۲۰۲۱ به ۱۰۰ هزار دلار می رسه، اما اگه می خوای ترید کنی باید تکنیکال رو یاد بگیری، هیچ راه دیگه ای وجود نداره.

این اخبار اولین خبرش رو ریپل باید تاثیر گذار باشه رییس خزانه داری قبلی خیلی بد بوده این منفیه بازار موندگار نیست فقط فقط فرصت ورود ادمای بیشتره