بحث و گفتگو پیرامون «چه بلایی بر سر صرافی‌های ورشکسته می‌آید؟»

از سال ۲۰۰۹، ارز‌های دیجیتال مانند بیت کوین و اتریوم جایگزینی غیرمتمرکز برای سیستم‌های بانکداری سنتی ارائه کرده و معاملات مالی جهانی را متحول کرده‌اند. با‌این‌حال، در سال ۲۰۲۲ به‌وضوح مشخص شد که ماهیت بدون نظارت و گاهاً غیرقانونی ارز‌های دیجیتال سرمایه‌گذاران را در‌برابر کلاهبرداری‌ها و ورشکستگی صرافی‌ها و سایر بحران‌های مالی آسیب‌پذیر می‌کند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چه بلایی بر سر صرافی‌های ورشکسته می‌آید؟» شکل گرفته است.

متاسفانه صرافی اکسکوینو ِنیز در حال ورشکستگی است

سلام،متاسفانه صرافی هات بیت هم بدون اطلاع قبلی فعالیت خود شو تعطیل کرده و به نوعی کلاهبرداری کرده از کاربران ش،بنظر میرسه این اتفاق واسه ی همه ی صرافی ها محتمل هست و سرمایه های فعالان این حوزه بسیار خطرپذیرهست

بهترین کار اینه که فقط با مقدار تتری که میخاین ترید کنید داخل صرافی نگه دارین و سودتون رو هر روز یا هر هفته به کیف پولتون منتقل کنین.

ورشکست نشده من تونستم ارزهای رو به کیف پول دیگه انتقال بدم. خدا میدونه با این حرف شما چه استرسی که نکشیدم

کریپتولند ورشکست نشد،با دستگیری بی مورد اقای استوی که سیاسی بود باعث اون اتفاق ها شد که کریپتولند و ارز بی ار جی رو نابود کنند که البته داره با قدرت برمیگرده.

اره الان من برداشت کردم این خیلی وقته بهم نرسید وکلن خراب شده اصلا توایران زندگی کردن نشدنیه فقط بخور نمیر هستیم ما ادعای اسلام میکنند وبعد کی تاحالا سود کرده دوقرون سود چند میلیون ضرر برنامه ریزی شده هستش اگه خارجی بود کلی سود داشتیم