بحث و گفتگو پیرامون «آیا برای خرید بیت کوین دیر شده است؟»

قیمت بیت کوین ماه‌هاست که در یک روند صعودی قدرتمند قرار دارد. اگر در ابتدای این روند صعودی بیت کوین نخریده‌اید، احتمالاً با خود فکر می‌کنید که این فرصت بزرگ را از دست داده‌اید؛ فرصتی که دیگر هرگز بازنمی‌گردد. با این حال بسیاری از افراد و مؤسسات معتقدند که بیت کوین همچنان در ابتدای راه است. پس چه چیزی باعث می‌شود که قیمت بیت کوین افزایش یابد و چگونه می‌تواند از سطوح فعلی فراتر رود؟ در ادامه به کمک مقاله‌ای از وب‌سایت «بیت کوین مگزین»، این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آیا برای خرید بیت کوین دیر شده است؟» شکل گرفته است.

مثل اینجا واردات خودرو رو بستن تعداد کمه تقاضا زیاد در نتیجه افزایش قیمت خودرو

بسیار عالی بود. ممنون از نگارنده

باسلام من یک تازه وارد هستم امروز نرم افزار ارزدیجیتال رو نصب کردم برای خرید چکارکنم

تشکر. عالی بود!!

خدایا شکرت عدالت رعایت

در ارز دبجيتال چذور ميشود خريد و فروش كرد

اگه این عرضه اخر است پسبعد از این که کل 21 ملیون بیت کوین عرضه شد یعنی دیگه دستگاه هذی ماینر کار نمیکنن؟

دوستان به سمت الت کوین ها حرکت کنید ، یک پیشنهاد دوستانه هست:folded_hands:t2::rose:
خودتون تحقیق کامل کنید ، ترجیحا به زبان انگلیسی

سلام
به‌زبان ساده، الان ماینرها هم از پاداش و هم از کارمزد سود میبرن. بعد از استخراج همه بیت کوین‌ها در سال ۲۱۴۰ ماینرها فقط از کارمزد سود میبرن.

آره دمتون گرم امیدوار شدیم :+1::+1:

درود خدا بر شما
جسارتا میشه یه منبع معرفی کنید برا مطالعه و آشنایی با ارز دیجیتال و خرید و فروش

سلام الان قیمت ۱( یک) بیتکویین حدود ۹۰۰ میلیون است؟ اگر من حدود ۵۰ میلیون داشته باشم میتونم بخرم؟ودرصدی از( یک )بیتکویین میشود خرید ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

عالی هست تحلیل شما