بحث و گفتگو پیرامون «ثروت فعلی ساتوشی ناکاموتو، خالق بیت کوین چقدر است؟»

ساتوشی ناکاموتو تاریخ را با ابداع بلاک چین بیت کوین عوض کرد. ابداع ناکاموتو در عرض کمتر از ۱۰ سال با رشدی بیش از ۴,۰۰۰,۰۰۰ درصد، به یکی از بهترین گزینه‌های سرمایه‌گذاری در تمام عمر بشر بدل شده است. اما در سال ۲۰۲۱، بهرۀ خود ساتوشی ناکاموتو از این رشد شگفت‌انگیز چقدر است؟ با نگاهی به مقاله اخیر وب‌سایت نیوتریدریو (NewTraderU)، سعی می‌کنیم دارایی خالص فعلی ساتوشی ناکاموتو را تخمین بزنیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «ثروت فعلی ساتوشی ناکاموتو، خالق بیت کوین چقدر است؟» شکل گرفته است.

سلام
این آیدی رو دنبال کنید:
Arzdigital

باید قبل از اینکه فورک بیت کوین کش اتفاق می‌افتاد، تو حساب کیف پولتون‌ بیت کوین میداشتین

فورک بعدی بیت کوین چه وقت خواهد بود؟

علم بهتر است یا ثروت؟

از تور استفاده می‌کرده

وقتی تا حالا خرجش نکرده از کجا بفهمم؟ چرا باید دولت ها و رسانه ها همه متحدا پنهانش کنن؟

عزیزم شما یکم از قضیه پرتی. کسی که دنبال امنیت باشه اصلا جیمیل نمیسازه. سرویس های ایمیل ناشناس هست. مفاهیمی در حد vpn چیزای ساده ای هست که ما عوام میشناسیم. اگه ادم مهمی باشن و دولت قدرتمند دنبالت باشه با vpn هم میتونه پیدات کنه چون اون vpn خودش یه شرکته و کافیه حکم قضایی ببری تا اطلاعاتشو در اختیارت بذاره. ترفندهای حرفه ای خیلی با این چیزا متفاوته

کسی که بیت کوین روساخته حتمامیتونه کاری کرده باشه که شناسایی نشه

من مطمئن هستم ساتوشی از اینده اومده و مطمئنان برنامه های بزرگی در سر داره.شاید الان تو یه تایم دیگه هست و داره برنامه های دیگه ای میچینه!!!:thinking:

اگه یه نقشه بزرگتر پشتش باشه و حتی روح منو تو هم ازش باخبر نباشه چی؟منظورم ادم های سیاه و گرداننده دنیا هست که cia و سرویس اطلاعات واسشون مثل سگ نگهبان محسوب میشن

احتمال داره مرده باشد یا بقتل رسیده که حتی یه دونشم خرج نشده

یه شبکه بلاک چین نوشته دوست عزیز خداش نکن

کسی که اینقدر نابغه است که برنامه بیت کوین را مینویسد

قژعا میتونه خودش را مخفی کنه

این که بگی علم بهتره یا ثروت ، کلا از بیخ غلط هست ، چون این دو واژه علم و ثروت ، همیشه و در همه حال همراه یکدیگر هستند و جدا نشدنی.

سلام. من نظر خودمو میگم …
به دونالد ترامپ میگن چطور تو تونستی از یه ورشکسته واقعی تبدیل بشی به یه میلیاردر …
میگه>>> ژ.ن.ت‌.ی.ک.ی.ه
هیچی نمیگه توضیحی نمیده
همین حرفو هنری فورد میزنه >>>ژنتیکیه (مردم عادی ندارنش)
اگه یه عده باشن (گروه ،انجمن )که کلی قدرت داره پول داره نفوذ داره که همه دنیارو ،همه دولت‌های بزرگ‌ رو بتونن کنترل کنن …
یکی پیدا شه یه شخص یا جماعت عادی(حالا شمافرض کنید ناکاموتو نامی)که بخواد پته اون جماعتو بریزه رو آب …با یه ایده بخواد کمکه عامه مردم کنه…
اون جماعت ژنتیک معابِ ،خودبرتر بین،مگه میزان امثال ناکاموتو نفس بکشن
بیت کوینو رمز ارزها دیگه در رفت از دسته این عده
الانم ذره ذره دنبال کنترل کردنشن هستن اگه منم جای ناکاموتو باشم خودمو رو نمیکردم …
ببخشید اگه زیاده روی کردم ولی مهم نیس ناکاموتو کیه
مهم اثریه که از خودش بجا گذاشت…

آخ کاش من اون بودم