با گسترش معاملات ارزهای دیجیتال در میان کاربران، اهمیت و کاربرد استیبلکوینهایی همچون تتر، روزبهروز افزایش مییابد. با این حال بسیاری از کاربران در هنگام انتقال تتر از کیف پولهای شخصی خود، با مشکلاتی مواجه هستند و این سؤال برای کاربران تازهوارد ایجاد میشود که چرا باید برای انتقال تترهای خود از کیف پول اتریوم پرداخت کنیم. در این مقاله، ابتدا توضیح میدهیم که تتر چیست و کارمزدهای آن چگونه تعیین میشود. سپس با نحوه انجام تراکنشهای تتر روی انواع شبکههای بلاک چین آشنا خواهید شود و در پایان بهترین راه پرداخت کارمزد تتر در کیف پولهای شخصی را به شما آموزش خواهیم داد. با ارزدیجیتال همراه باشید.
سلام، ممنون بابت این مقاله.
من از کیف پول تراست، برای هلدکردن استفاده میکنم. الان سوالی که دارم اینه که، اگر فقط تتر TRC20 رو داخل کیف پول تراست خودم داشته باشم، موقع انتقال این تتر به صرافی، با مشکلی مواجه نمیشم؟
سلام
موقع تراکنش بهتون میگه که چقدر اتر لازمه. یکم بیشتر از اون مقدار رو بخرید و به این کیف پول انتقال بدید. بعد که تراکنش بزنید کارمزدش با اتر پرداخت میشه.
لذت میبرم از مقالاتتون. خیلی ممنون
ممنون میشم اگه مقالات و مطالبتون رو با درج منبع و ماخذ داخل سایت وارد کنید تا کاربرانتون بتونن برای اطلاعات بیشتر به اونجا مراجعه کنن
درود و خسته نباشید بابت مقاله خوبتون،ی سوال دارم، آیا استیبل کوینی وجود داره که اساسا یک کوین باشه نه یک توکن که بلاکچین منحصر به فرد خودشو داشته باشه؟!! اگه استیبل کوینی باشه که بلاکچین اختصاصی داشته باشه دیگه مشکل کارمزدهای بالا و عدم پشتیبانی شبکه های مختلف حل میشه،من به شخصه 70 دلار تتر داشتم چندبار تراکنش زدم از طریق کیف پول کوینومی که به دلیل نداشتن اتریوم انجام نشد، بعد رفتم اتریوم خریدم انتقال دادم به کوینومی که در نهایت بتونم اون 70 تا تتر رو انتقال بدم،70 تا تتر انتقال دادم با هزینه 5 دلار کارمزد، آخرشم تتر از کیف پولم کم شد اما به کیف پول اون صرافی خارجی نرسید،هر کاری هم کردم صرافی گفت به آدرس ما نیومده این مبلغ، آخرش معلوم نشد چی شد،واسه همین دیگه تتر برداشت و واریز نمیکنم.
ممنون از پست خوب و مفیدتون. من تازه میخوام وارد ترید بشم. سوالی که دارم اینه که آیا انتقال ارز از کیف پول به صرافی یا به کیف پول دیگه هم کارمزد کم میکنه؟ به عبارتی آیا هر نوع تراکنش نیازمند کارمزده یا فقط انتقال از/به صرافی ها کارمزد دارن؟ شاید سوالم برای حرفه ای ها خنده دار باشه اما به این دلیل پرسیدم چون میگن به دلیل تحریمای بایننس سعی کنید مستقیم از صرافی ایرانی که ارز خرید میکنید به کیف پول بایننستون انتقال ندید تا آی پی ایرانی یوقت شناسایی نشه. در عوض اول به کیف پولتون و بعد به بایننس انتقال بدین. اما اینجوری اگه کارمزد بخواد کم بشه مبلغ بالایی میشه.
سلام
من ۷۰ تتر erc20 داخل تراست دارم و میخواهم انتقال بدم به صرافی ولی میزنه باید ۳۵ دلار اتریوم داخل کیق پول داشته باشم ولی اتریوم من صفر هست و اگه بخوام ۳۵ دلار اتریوم واریز کنم باید از صرافی به کیف پول باید یه کارمزد هم بابت اون بپردازم میخواستم ببینم راهی هست که با کمترین کارمزد من اون ۷۰ تتر رو به صرافی انتقال بدم ؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید
سلام از یه کارگزاری تعداد 35 تتر به کارگزاری دیگری منتقل کردم همه مراحل را درست وارد کردم اما تا الان 4ساعت گذشته و نوشته pending و به کیف پول صرافیم نیومده؟میشه راهنماییم کنید از bityard به bingx منتقل کردم