بحث و گفتگو پیرامون «عضو شورای شهر تهران: به مردم بگویید مجبوریم برای واردات ضروری بیت کوین تولید کنیم»

ناهید خداکرمی، عضو شورای شهر تهران، در اظهارات اخیر خود با اشاره به استخراج بیت کوین به‌عنوان راه تأمین ارز مورد نیاز برای کالاهای ضروری گفت که این اخبار باید به مردم اعلام شوند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «عضو شورای شهر تهران: به مردم بگویید مجبوریم برای واردات ضروری بیت کوین تولید کنیم» شکل گرفته است.

تمامی گفته های شما تماما صحیح می باشد ولی باید دانش لازم را نصبت به این موضوع فراهم نمود

خدایا ممنون بابت این همه خوشی

حرف هاشون خوب بوده افرین به جسارت و فهمشون. همینکه مردم رودر نظر گرفتند و برای شعور مردم ارزش قایل شدند بسیار باارزش هست.
موفق باشید

چه جالب توی ایران هم مردم وجود دارن اگه مردم هستن پس چرا مملکت داری نمیکنن‌

زمانی که عرضه تولید برق داشته باشن نه اینکه برق ملت قطع کنن

اخه بدبختی اینجاست شما عرضه استخراجش ندارید چین داره میکنه و برای شما یک چیزی میده مثل گدایی میمونه

چرا بجای این کارا مثل ادم و با سیاست توافق نمیکنید و دست از لجبازی وردارید و جلوی اختلاسها رو نمیگیرید؟

تولید کنن. خدارخیرشون بده.
ولی چرا اموال مردم رو توقیف میکنن. این اسمش چیه؟

اقا یک کلام میگم دولت ما عرضه نداره دیگه کارد به استخوان ملت رسیده من خودم که با یک بچه دیگه نمیتونم دخل وخرج خانوادمو فراهم کنم دیگه چه برسه به راحتی واسایش دولت ما حتی عرضه نداره یه بورس ساده رو حل کنه چون بعضی ها سودکلان میکنند از این وضعیت من دیگه میخوام سر به تن این دولت نباشه ولی اینجا وطن من است اینجا هزاران نفر شهید شده اند تا من وشما راحت زندگی کنیم درحالی که بعضی ها انگار نه انگار چرا دولت نمیاد روی من وشما سرمایه گذاری کنه ونیروی کار فراوان داریم هزاران مخ داریم تو این کشور اما کو سرمایه گذاری وبهره وری اقا میگه که مشکل ما ریشه ای هستش یعنی ریشه ای اینکه ما مخ زیاد داریم اما بهرشو یکی دیگه میبره چون میان و روش سرمایه گذاری میکنن ومیبرنش مثلا نمونش جمشید ارین بود که الان برای شرکت تسلا کارمیکنه و بهرش برای اوناس تا وقتی دولت ما هم اینطور بی عرضگی از خودش نشون بده وضع مملکت و خاکم ایران وطنم ایران این است پس ای دولت خاعن به ملت بیدار شو تا ما هم اسوده باشیم وروشهیدانت شاد