بلاک چین بیت کوین پر است از پیامهای مخفیشده از پیشنهاد ازدواج گرفته تا دعا و نیایش. برخی از آنها اما از بقیه جالبتر هستند و نمیتوان فراموششان کرد.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «مشهورترین پیامهای مخفی در بلاک چین بیت کوین» شکل گرفته است.
بلاک چین بیت کوین پر است از پیامهای مخفیشده از پیشنهاد ازدواج گرفته تا دعا و نیایش. برخی از آنها اما از بقیه جالبتر هستند و نمیتوان فراموششان کرد.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «مشهورترین پیامهای مخفی در بلاک چین بیت کوین» شکل گرفته است.
ممنون بابت اطلاعات مفید شما
استفاده بردیم
این پیامم از من بهش اضافه کنید من الان میگو ام چند ماهی نمی گذره که نهنگ می شوم؟ نه انقدر پیش می روم که اقیانوسی از نهنگ را نگهداری کنم!
حالت خوش نیست تو
برات ارزوی شفا و سلامتی میکنم
بنظر من بیتکوین پایان نظام سرمایه داری نیست بلکه به فراگیر شدن ان در تمام دنیا کمک میکند یک نظم نوین یک سیستم فراگیر که کل اقتصاد کشورها رو تبدیل به یک واحد میکند و رونق تجارت های کثیف بدور از هر قوانینی
سخصب به اسم ساتوشی وجود نداره بلکه یه دولت مثه آمریکا پشت بیتکوینه و اینو واسه کسری بودجه درست کرده و به موقعش هم دوباره میارش پایین فعلاً صبر کن تا مشکل کرونا برطرف بشه
لامصب بیت کویین روز به روز جالب تر محبوب تر وهیجانی میشه،بااین که من بیت کویین ندارم ولی درکل ریشه جالبی داره
آقا شما یا چیزی مصرف میکنی یا دچار دو قطبی شدی خبر نداری
تو خودت قند و نباتی
چون نظام مالی آمریکا شفاف و روراست هستش و هنوز نتونسته اساس پنهانکاری ارزهای دیجیتال رو هضم کنه و راهی برای دور کردنش از مافیا پیدا کنه. این اراجیف شما اول حکایت از بیسوادی شما داره بعد هم نشان از عدم استقلال فکریتون داره. هیچ کشوری مثل ایران،کره شمالی ،چین و روسیه از استخراج و تجارت بیت کوین سود نکردن ، توخود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!
ادمین حتما منتشر کن تا به تو هم اعتماد بشه
چطوری بیت استخراج کنم
شنونده عاقل باشد، به شما میگن رهگذری که الکی تو کار دیگران سرکمیکشه. در حده اسمی که رو خودت گذاشتی باش حداقل، یه رهگذر فقط یه رهگذره