بحث و گفتگو پیرامون «بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۱»

سال گذشته که مقاله «بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۰» را منتشر کردم، اصلاً تصور نمی‌کردم چنین استقبال بی‌نظیری از آن شود. خوشبختانه ارزهای معرفی‌شده در آن مقاله کم‌وبیش موفق بودند و سرمایه‌گذاری بلندمدت در آنها کسی را ناراضی نکرد. به‌دلیل درخواست‌های بی‌شمار برای انتشار مقاله در سال جدید تصمیم گرفتم این رویه را ادامه دهم. در این مقاله، از میان بیش از ۸,۴۰۰ ارز دیجیتال موجود در بازار، بهترین گزینه‌ها را برای سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۱ معرفی می‌کنم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۱» شکل گرفته است.

سلام
شما حتی ۱۰ درصد مقاله رو هم مطالعه نکردید. در مورد سوم در این باره نوشتم:

«این رتبه می‌توانست متعلق به پولکادات یا کاردانو باشد. پولکادات به‌عنوان یکی از جدی‌ترین رقبای اتریوم با قدرت وارد میدان شده است و کاردانو هم طی دو سال اخیر با یک دوره ثبات کم‌نظیر به راه خود ادامه داده است. با این حال، همان طور که در ابتدای این مقاله اشاره کردم،‌ قصد ندارم به قولی چشم بسته غیب بگویم و ده‌ها ارز دیجیتال را وارد مقاله کنم تا بالاخره یکی از آنها به سوددهی برسد. از نظر من، پولکادات و کاردانو برای سرمایه‌گذاری انتخاب‌های خوبی هستند، اما ترجیح دادم که با وجود اتریوم از دسته‌بندی «میزبانان قراردادهای هوشمند»، بقیه موارد را به پروژه‌های دیگر اختصاص دهم. بنابراین بایننس کوین، ارز دیجیتال اختصاصی صرافی بایننس، انتخاب سوم من است.»

سلام در مورد سوم اشاره کردم:

«این رتبه می‌توانست متعلق به پولکادات یا کاردانو باشد. پولکادات به‌عنوان یکی از جدی‌ترین رقبای اتریوم با قدرت وارد میدان شده است و کاردانو هم طی دو سال اخیر با یک دوره ثبات کم‌نظیر به راه خود ادامه داده است. با این حال، همان طور که در ابتدای این مقاله اشاره کردم،‌ قصد ندارم به قولی چشم بسته غیب بگویم و ده‌ها ارز دیجیتال را وارد مقاله کنم تا بالاخره یکی از آنها به سوددهی برسد. از نظر من، پولکادات و کاردانو برای سرمایه‌گذاری انتخاب‌های خوبی هستند، اما ترجیح دادم که با وجود اتریوم از دسته‌بندی «میزبانان قراردادهای هوشمند»، بقیه موارد را به پروژه‌های دیگر اختصاص دهم. بنابراین بایننس کوین، ارز دیجیتال اختصاصی صرافی بایننس، انتخاب سوم من است.»

سلام اگه ریپل تو دادگاه شکست بخوره و از امریکا خارج بشه ایا باز گزینه ی خوبی برای سرمایه گذاری بلند مدته؟

نظرتون راجب ترون چی هست ؟

نظر شخصی خودم اینه که پروژه خوبی نیست. این نظر شخصی خودمه و شاید اشتباه باشه.

سلام، آوالانچ ، سلسیوس ، سینتتیکس و ویوز نمودار های خیلی خوبی دارن، نظری به اونها ندارید؟

نظرتون درباره ارز زیلیکا چیه تیم قوی پشتشه میگن ارز نسل سومه برا سال بعد سود خوبی رو میده ؟

سلام،بایننس کوین انتخاب سوم شماس بعد از پولکادات و کاردانو؟؟

سلام وقت بخیر
نظرتون در مورد دوجکوین و حرفایی که ایلان ماسک در موردش گفته چیه

عالی بود مرسی ازتون

نظر شما در مورد دوج کوین چطور هست آیا با سرمایه گذاری بلند مدت میتونه اون سودی که بهمون حال بده رو بده؟

نظرتون در مورد پروژه سان چیه؟

قیمتها همیشه رفتارشونو تکرار میکنن.دوج کوین بیت کوین و لایت کوین

سلام و تشکر از مطالب ارزنده تون

ولی تعجب می کنم که در مقاله فوق اسمی از کاردانو با این همه رشد چشمگیری که اخیراً داشته، نیامده !!!

قیمت ویچین و ترون رو اخر ۲۰۲۱نگاه کنید

عالی بود
ممنونم از اطلاعات مفیدتون

در مورد کردانو نظرتون چی هست

در مورد بیت تورنت و پاندی ایکس چیزی نگفتین. نطری ندارین در موردشون؟