بحث و گفتگو پیرامون «تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال ۲ فوریه (۱۴ بهمن)»

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین، اتریوم، ریپل، بیت کوین کش، لایت کوین، کاردانو، بایننس کوین، پولکادات، استلار و چین لینک را برای امروز (۱۴ بهمن) در ادامه می‌خوانید:

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال ۲ فوریه (۱۴ بهمن)» شکل گرفته است.

داداش استیل کین ها قیمت ثابت دارن تخلیل نداره که

اخر این ارز دیجیتال جی میشه ریس بانک انگلیس کفت اونایکه بیت دارند یک شبه بدبخت میشند

من شوخی کردم چون نه بالا می ره نه پایین می دونم☹️

سطوح فیبوناچی موج ها

اگر میشه دوج کوین رو هم تحلیل کنید

سلام تحلیل دوج رو هم لطفا بزارین

سلام فرامرز عزیز
به کانال فیبوناچی که در نمودار لگاریتمی دوج در تایم فریم هفتگی براتون رسم کردم یه نگاه بندازید. بنظر میاد که وضعیت قیمت خیلی حساس هست و احتمال اصلاح تا سطوح پایین‌تر کانال، در مقابل حرکت اون به بالای کانال به‌مراتب بیشتر هست. پس حتما سرمایتون رو مدیریت کنید. تثبیت قیمت در بالای کانال (بر اثر اخبار یا پامپ) هم رشد قیمت به سمت اهداف بالاتر رو بیان میکنه.

سلام روزتون بخیر
به کانال فیبوناچی که در نمودار لگاریتمی دوج در تایم فریم هفتگی براتون رسم کردم یه نگاه بندازید. بنظر میاد که وضعیت قیمت خیلی حساس هست و احتمال اصلاح تا سطوح پایین‌تر کانال، در مقابل حرکت اون به بالای کانال به‌مراتب بیشتر هست. پس حتما سرمایتون رو مدیریت کنید. تثبیت قیمت در بالای کانال (بر اثر اخبار یا پامپ) هم رشد قیمت به سمت اهداف بالاتر رو بیان میکنه

سلام محسن جان روزت بخیر
اهداف اتریوم رو در گذشته ۱,۷۰۰، ۲,۲۰۰ و ۲,۷۰۰ دلار ذکر کردیم، البته این حرف نباید مبنای خرید یا فروش شما باشه. بنابراین در کنار مطالعه تحلیل‌ها خودتون هم وضعیت قیمت رو در بازه‌های مختلف بررسی کنید.

سلام جناب غلامی عزیز
ممنون با راهنمایی های ارزشمندتون
میخوام بدونم حالا که ریپل مقاومت 0.40رو هم شکسته نظرتون میشه بیان کنید
با تشکر

Bcd پیشنهاد بررسی میشود؟

لطفا برای این هفته هم تحلیل بزارید