بحث و گفتگو پیرامون «در کشور‌های مختلف چقدر بیت کوین نیاز دارید که تا پایان سال ۲۰۲۵ پولدار محسوب شوید؟»

شما نیز احتمالاً تا‌کنون داستان‌های موفقیت سرمایه‌گذاران ارز‌های دیجیتال را شنیده‌اید. برخی از این افراد با سرمایه‌ای اندک به این بازار جذاب و پرنوسان وارد شده‌اند و مدتی بعد میلیون‌ها دلار سود به‌دست آورده‌اند و بعضی از این ثروتمندان حتی کمتر از ۲۰ سال دارند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «در کشور‌های مختلف چقدر بیت کوین نیاز دارید که تا پایان سال ۲۰۲۵ پولدار محسوب شوید؟» شکل گرفته است.

فقط ایرانه که با سه تا بیت کوین پولدار میشی😂

همان میلیارد میلیارد ۲۱ بوست ۳

لطفا بفرمایید دقیقا چه معیارهایی برای ثروتمندی در این مقاله لحاظ شده؟! تو ایران با 5 میلیارد تومان حتی نمیشه یه خونه درست و حسابی تو پایین شهر پایتختش خرید، چه برسه بخوای با این مقدار پول ثروتمند به حساب بیای!
تو ایران کم کمش 50 میلیارد تومن برای داشتن یه زندگی مرفه لازمه.

پس با این حساب بنده حقیر ثروتمندم

مطلب واقعا مسخره ای بود
از اولش دوباره بخون تا تهش خودت متوجه میشی چی نوشتی عاخه
اگه مطلب خاصی ندارید لازم نیست ، مقالات زرد و بدرد نخور بزنید. این بده

البته باید از باسن مبارک هم باید همین قدر انتظار داشت،…:rofl::rofl::rofl::joy::squinting_face_with_tongue:یکمی خودتو محک بزن همشو نمیشه متکی باشی

دقیقا این چه مطلب مزخرفی بود:)طرف چه بیکاری بوده نشسته این مزخرفاتو حساب و کتاب کرده..اینجور حساب و کتابهارو کسایی که تازه 2ماهه وارد بازار شدن و رویاپردازی میکنن دارن

من1000ریال دارم تاسال1450پولدار مبشم خخخخخخ

چه مطلبی بود نوشتی😂
وقتی بیت کوین دوبرابر بشه پول تو ام دوبرابر میشه
حالا یه میلیون بذاری میشه دو میلیون
یه میلیارد بذاری میشه دو میلیارد
اینهمه داستان نداره که
پولدار بودنم یه چیز نسبیه
یکی با یه میلیارد میگه من پولدارم
یکی با صد میلیاردم نمیگه من پولدارم:joy::joy::neutral_face::neutral_face: