بحث و گفتگو پیرامون «توسعه‌دهندگان ایاس و ترون در حال ترک کردن پروژه‌های خود هستند»

گزارشی جدید حاکی از آن است که توسعه‌دهندگانی که پیش‌تر روی بلاک چین‌های لایه اول کار می‌کردند، رفته‌رفته در حال ترک پروژه‌های خود و مهاجرت به‌سمت حوزه دیفای هستند. این توسعه‌دهندگان بیشتر روی پروژه‌های ایاس و ترون مشغول بودند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «توسعه‌دهندگان ایاس و ترون در حال ترک کردن پروژه‌های خود هستند» شکل گرفته است.

واقعا قراره بیاد پایین حالا؟

سلام دوستان
نظرات همه دوستان رو مطالعه کردم
این خبر میتونه هم‌ اثر منفی هم اثر مثبت روی ایاس و ترون بذاره و باید منتظر واکنش بازار بود،اثر مثبت به دلیل توسعه شبکه،تاثیر منفی به دلیل اطلاع رسانی ناقص در این مورد.

به هرحال نمیخوام وارد این موضوع بشم
در‌مورد ارز ترون میتونین برین نمودار رو چک کنین،توی تایم فریم ۱ هفته یا ۱ ماه ترون یه W رو داره تشکیل میده،خیلی زود شاهد پامپ ترون خواهیم بود(بر اساس تحلیل حاصل از نمودارها و اندیکاتورها)
اما اینکه جنبه روانی اخبار چه تاثیری روی بازار بذاره رو باید منتظر موند و دید.

دوستان سلام خواهش میکنم کسانی که از این مطلب درک درست دارن راهنمایی کنن که ایا امکان این هست که ترون ریزش کنه خواهش میکنم راهنمایی کنید همه زندگیم در خطره

چرا همه زندگیت رو بذاری؟

نظر اقتصاددانان بزرگ رو درباره ارز دیجیتال بخونید جالبه

فکر کردی بورس ایران هستش با هر خبر چرتی سرمایه ملت رو بدزدن … ربطی نداره … پروژه ترون و توکن BTT بزرگتر از این مسائل هستش …

اخه برادر من یه نگاهی بنداز ببین ارز ترون و ایاس مخصوصن ترون پشتش کیان علی بابا وچنتا دیگه غول ببین کارمنداش کیان… :locked::locked::locked::locked::locked:

ناراحت نشو برادر من