ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد دنیا و کسی که توییتهای جنجالی اخیر او در ارتباط با ارزهای دیجیتال سر و صدای زیادی به پا کرده است، در تازهترین اقدام خود یک نظرسنجی درباره آینده ارز در کره زمین به راه انداخته است که دو گزینه دارد: دوج کوین یا همه ارزهای دیجیتال دیگر با هم!
سلام هر کس نظری داره ولی به نظر من دوج اینده خوبی داره
ولی هر کسی بخواد وارد بشه باید نگاه بلند مدت داشته باشه
به نظر من ارزهایی که با سرمایه کمکیشه خرید و در مدت ۴ ۵ سال سود خیلی خوب میشه برداشت
اتم دوج تزوس وی چین. هست باز نظر دوستان محترم هست
مردک دیوانه همه مارو مسخره کرده ازش متنفرم این همه خودمونو خسته میکنیم تحلیل و این چیزا آقا میفرمیند دوج دوج میره بالا میفرماین بیت بیت کوین میره بالا به نظرم توهین آمیزه
عزیزم اصلا اهمیتی نداره تو ازش بدت میاد یا نه
۱۸۳ میلیارد دلار ثروتش هست
کل بورس ایران رو میتونه بخره با تمام شرکت ها زمین هاش و ادماش و صنایع و ماشیین الاتش
…
میدونی یعنی چی ؟
تو ازش بدت میاد ؟
سلام دوستان به نظرتون بازار خرسی کی شروع میشه من کلا تتر نشستم کلا قبلا هر روز ۴بار ترید میکردم تو اسپات ولی الان کلا بیرون نشستم نمیدونم فومو إ یا همه همینن.همه همینن لایک فومو دیسلایک
کلی خرید کرده میخواد همشو قالب کنه
تعداد دوج کویین خیلی زیاده و استخراجش هم راحته امکان نداره روزی به پای بیت کویین برسه
بیت کوین تعدادش محدوده و تا چند وقته دیگه تمام میشه و قیمتش نجومی میشه
دوستان ایلان ماسک کسی نیست که با شخصیتش بازی کنه و مطمعن باشید تا اخرش از دوج حمایت میکند چند وقت دیگه معلوم میشه بشینید و نگاه کنید لطفا تایید کن اقای ادمین