بحث و گفتگو پیرامون «تسلا ۱.۵ میلیارد دلار بیت کوین خریده است!»

شرکت تسلا در پرونده‌ای که نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) ثبت کرده، فاش کرده است که حدود ۱.۵ میلیارد دلار بیت کوین خریده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تسلا ۱.۵ میلیارد دلار بیت کوین خریده است!» شکل گرفته است.

حجم مارکت پامپ عجیبی زد :joy::joy::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::drooling_face::drooling_face:

خیلی از سرمایشو داره تو ارز دیجیتال میاره. این عالیه و باعث پیشرفت قیمت و فراگیری ارزها میشه

خیلی سادست . دوج رو بلندش کرد و کسب درامد می کنه بعد تبدیل میکنه به ارز با ارزش بیت کوین . قطعا دوج تا خرداد ماه تا ۳۲ هزار تومان هم میره . شک نکنید .

الان ایلان ماسکو با روحانی یکی کردی؟

من از این میترسم که دولت بگه هر کی ارز دیجیتال خریده باید گمرکی بده و مالیات سنگین ببنده از این دولت هر چی بگی بر میاد، ببین کی گفتم،اینا نمیزارن ما به جایی برسیم

نه عزیز دزد فقط و فقط توی کشور ما هست، مطمئن باش که اون اصلأ سر سوزنی به مال کسی چشم نمیدوزه و پیشرفت مردم را از ته دل دوست داره، مگه فقط ایران ارز میخره

40 میلیون خریدم

رفتار ایلان ماسک شده شبیهه بامپر ها :man_shrugging::man_facepalming:

گالیور نشو ترو خدا :man_facepalming:

داخل متن خبر. گفته شاید در آینده شمش طلا و…بخریم. الان بیت کوین را خریده

مهندس جان ارز دیجیتال رد گیری نداره که ببینه کی چقدر خریده براش مالیات ببره

از کجا میدونی نخریده

گفته ارزهاااای دیجیتال .خب یکیش بیت کوین بوده و دیگری دوج ! شاید مورد سومی هم باشه .دلیل نمیشه یک نفر همه ی سرمایه اش رو در قالب یک ارز بگنجاند !
هردوش هم خوبههه👍

خیلی سادس ، دوج یه مسیر انحرافی بود برای خرید و سرمایه گذاری روی بیتکویین

ملتو فرستاده پی نخود سیاه ، خودش بیت خریده ، فردا پس فرداس که دوج ملتو بدبخت کنه

اتفاقا دوج را میخواد ماله خود کنه و به شدت داره میخره

دوج محکوم به نابودی است من که هرچی داشتم تبدیل کردم بیت کوین