با رشد فضای کریپتوکارنسی در کشور، روز به روز بر تعداد صرافیهایی که خدمات مربوط به این حوزه را ارائه می دادند بیشتر شد. با توجه به محدودیت هایی که به دلیل تحریمها، کاربران ایرانی را هدف قرار داده، وجود صرافیهای داخلی در کشور راهگشای حضور و بهرهمندشدن کاربران ایرانی از دنیای کریپتوکارنسی است.
و بالاخره یک صرافی غیر متمرکز ایرانی
من دوتا معامله در شبکه های bep20 و erc20 انجام دادم.
واقعا سرعت بی نظیری در سواپ داشت و کمتر از ۳ دقیقه انجام شد.
اینکه ایرانی هست و دیگه نگرانی برای برای بلاک شدن حساب ام رو ندارم و هیچ دیتایی از من نگه نمیداره فوق العاده خوب هست.
بدون دردسرهای احراز هویت کارم انجام دادم.
عالی
زمانی که یونی سواپ لانچ شد دروغهای زیادی به خورد ملت دادن
گفتن صرافی غیر متمرکز زیر نظر هیچ نهاد و سازمانی نیست تحریم و بلوکه شدن سرمایه در کار نیست احراز هویت در کار نیست
آخرش چی شد؟ یکی یکی بیانیه دادن که حاضر نیستن به کاربرای ایرانی خدمات بدن
صرافی غیر متمرکز اسمش خوبه ولی در عمل هیچ تفاوتی با صرافی متمرکز ندارن
وقتی ولتت به صرافی کانکت شد یعنی تمام
کلا دنیای رمز ارزها که به غیر متمرکز بودن معروف بدون دارن زیر سوال میرن
شما جای این کامنت غیر حرفه ایت اطلاعاتت رو زیاد کن. صرافی های غیر متمرکز به هیچ وجه اطلاعاتی رو از مشتری ثبت نمیکنن. من با این صرافی کار کردم. بسیار هم عالی بوده تجربم . این واسه ایرانیها یک افتخاره. یوزر ها دیگه مجبور نیستن با ترس و لرز با هراز کلک و دور زدن از صرافی های خارجی استفاده کنن. بجای کامنت های غیر علمی سطح علمیتو بالا
ارزهای دیجیتال با یک عطسه ی سرمایه دارها(ایلان ماسك کلاهبردار همدست لیدی گاگای صهیونیست،جادوگر خون آشام)(تحقیق کنید)) پامپ میشن و جیبشون از قمار بدست امده پر میکنن و بعد از بخاک نشوندن خریداران جدید به امید پامپ بعدی،سراغ ارز دیگر میرن،،،اولین ارز , بیت کوین بود که بعنوان غیرمتمرکز معرفی شد که الان دارن اپدیتش میکننن خیلی عجیبه!!! غیر متمرکز فقط دو کلمه ی زیباست
جلب اعتماد عمومی توسط صرافی های متمرکز و غیر متمرکز واقعا کار سختیه، بخصوص که صرافی ایرانی باشه، هزار تا احتمال رو باید در نظر گرفت، ممکنه روشی برای کلاهبرداری وفیشینگ باشه مثل صرافی های cc
تری اینوست Treenvest
ویکینگ ترون یا ویکینگ گروپ Waykingtron
پای نتورک Pi Network
بیت کوین بلک Bitcoin Black
یونیک فایننس Unique Finance
دابل وی Double Way
ایر تریدز Airtrades
جی سی جی آسیا GCG Asia
اکو اسمارت Eco Smart
بیتمن فارم Bitmain farm
ATC
Bixbcoin
CCN
Wojak
TNT
به بهانه تحریمها واقعا مجبوریم چنین ریسک خطرناکی کنیم؟
ولتهای که از اون پشتیبانی میکنه همشون شبیه اپلکیشنهای ایرانی مثل ایتا- بله- روبیکا و … هست یه دونه ولت مشهور توش نیست همگی دروپیتی و ولتهای هستند که منی که 4 سال تو این حوزه هستم برای اولین بار اینها رو می بینم.
عزیز چرا حرف الکی میزنی، همهی کیف پولای معروف رو داره تراست ولت و متاماسک اتمیک کوینومی ، بجای حمایت از سایتای خوب ایرانی که خدمات خوب میدن الکی حرف منفی میزنن، اطلاعت غلظ داری میدی برادر
مرسی از نشر این خبر. من از سایت دیدن کردم و ۲ ترید هم انجام دادم که تست کنم واقعا عالی بود سریع و با نرخ بینظیر. پشتیبانیشون بی نظیره. تمام سوالات منو با حوصله و سریع جواب دادن. به نظر من سایت بسیار موفقی میشه. دست مریزاد به تیم سازندش. ایرانیها تو همه چیز بهترینن.