یک هفته بعد از ثبت رکورد قیمتی جدید، حرکت بیت کوین در ۴۸,۰۰۰ دلار متوقف شده است. این در حالی است که قیمت آلت کوینها همچنان در حال افزایش است.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «ادامه جهش آلت کوینها همزمان با ثبات قیمت بیت کوین» شکل گرفته است.
یک هفته بعد از ثبت رکورد قیمتی جدید، حرکت بیت کوین در ۴۸,۰۰۰ دلار متوقف شده است. این در حالی است که قیمت آلت کوینها همچنان در حال افزایش است.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «ادامه جهش آلت کوینها همزمان با ثبات قیمت بیت کوین» شکل گرفته است.
میشه لطفا بگین با سرمایه ۳ . ۴ میلیون روی چه ارزهایی سرمایه گذاری کنم بهتره؟
بسیار عالی بود
سلام من میخوام 500میلیون سرمایه گذاری کنم ،امروز50میلیوت بیت کوین کش خریدم بنظرتون رو چه ارزی بیشتر حساب کنم ،واسه کوتاه مدت حدود سه چهار ماه
سلام
لایت کوین کاردانو ریپل و ترون و … و البته بیت کوین
دوج کوین .چون قابل پیش بینی نیست…به وقت دیدی یه شبه میلیونر شدی
من تمام پولم رو دوج کوین خریدم حدودا ۱۲۰۰ درصد توی دو ماه افزایش قیمت داشت و پولم بالای ده برابر شد
دوج کوین حدود ۲۰۰۰ تا می تونی بخری من خریدم پولم بالای ده برابر شد تو کمتر از یک ماه
أين خبرا هم نيست
سلام.اول از همه صرافی کوینکس ثبت نام کنید.خارجیه.خیلی هم راحته کار باهاش.تحریم هم نیستیم.اونجا تنوع ارزها زیاده.کاردانو،پولکادات،لایت کوین،اتریوم.بیت کوین کش.بیت کوین.اینا عالی هستن واسه بلند مدت.eosهم عالیه