بحث و گفتگو پیرامون «تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال ۱۶ فوریه (۲۸ بهمن)»

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین، اتریوم، ریپل، بیت کوین کش، لایت کوین، کاردانو، بایننس کوین، پولکادات و چین لینک را برای امروز (۲۸ بهمن) در ادامه می‌خوانید:

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال ۱۶ فوریه (۲۸ بهمن)» شکل گرفته است.

سلام شما از زمان دادگاه اطلاع دارید؟

دوج ها رو چکار کنیم؟؟ بزاریم یا بفروشیم؟؟

دوج کجا رفت پس
بالا قید کردین اسمشو ولی تحلیلی در کار نیست به جای دوج استلار رو تحلیل کردین
فکر کنم خریداران دوج بیشتر از استلار باشه پس تحلیلش واجب میشه البته این یه پیشنهاد بود که دوج رو تحلیل کنین بهتر از استلار است

تاحدودی مشخص شده که بورس اوراق بهادار آمریکا در این دادگاه پیروز خواهد شد خریداران ریپل به سرعت دارن این ارز رو از لیست دارایها حذف میکنن من تو یه سایت خارجی این خبر رو شنیدم احتمال شکست ریپل به۸۰درصد افزایش یافته واین ارز در آستانه ی جریمه چند صد ملیارد دلاری قرار گرفته مدیران این شرکت از حالا با کشور ژاپن جهت ادامه ی فعالیت این شرکت به میز مذاکره جمع شدند
من نمیگم ریپل بده ریپل یه ارز شناخته شده است ولی آمریکا هم آمریکاست لطفا دوستان با حرف بنده نه خرید کنن نه فروش خودتون تحقیق کنین من خودم ریپل داشتم ولی بعد از شنیدن این خبر تو قیمت۱۶۹۰۰فروش زدم امیدوارم ریپل برنده بشه اگه ریپل شکست بخوره بقیه ارزها هم تا حدودی جایگاهشون به خطر می افته
دشمنان ارزهای دیجیتالی بورس بانکها و طلا و سکه هستند که به خاطر اهداف خودشون سنگ جلو پای ارزهای دیجیتالی میندازن البته ناگفته نماند پروژه ارزهای دیجیتالی هم کاملا حساب شده است و شکست دادن این پروژه کار هر کشوری نیست
پر سود باشید

با توجه به حجم معاملاتی روزانه جا به جایی ۶۰۰-۷۰۰ تا بیت کوین تغییر خاصی روی روند بازار نداره

سلام خیییییلی عااااالی بودپرسودباشید

بفروش منتظر سیگنال هرید مجدد آیلن باش

آره صد درصد چرا که تمام کاربران در این بخش به دسترس آقای امریکا به بازار ارز و بورس هست؟ وامتیاز شرو میگر

تا هر قیمتی که رفت دس بهش نزن..بالاخره میاد بالا..

چرا از دوج تحلیل نمیزارید.بالاترین کارمزد را داره اما کمترین تحلیل را براش میزارید‌.اگه ممکنه تحلیل فاندامنتال بیشتری از ارزها بزارید

لطفاً از ترون و دوج هم بگید با تشکر

آقا دوج خریدم ریزش کرد ب نظرتون نگه دارم یانه باضرربفروشم

منم دوج خرید کردم همه سبزن ولی دوج گیج میزنه
من میگم یه زنگ به عمو ایلان ماسک بزنم یه چرتو پرت دیگه بگه شاید تغییر کنه

بفروش، دوج ریزشی است

دوج مقاومت۰٫۴۹را دارد از زیر ان برود روندذنزولی است

ترون مقاومت ۱۷۰۰البته قیمت ریال را دارد و تا ۲۰۰۰میرود

سلام مجید عزیز روزتون بخیر
در ابتدا بهتون بگم که قبل از ورود به هر سرمایه‌گذاری به نسبت پاداش به ریسک اون سرمایه توجه کنید. در حال حاضر دوج کوین قبل از حرکت بعدی به سمت سطوح بالاتر کانال هفتگی که در زیر براتون رسم کردم، نیاز به کمی استراحت و اصلاح دارد. بنابراین حتما حد ضرر و مدیریت سرمایه رو در سرمایه‌گذاری‌های خودتون لحاظ کنید.

بله سعید جان درست می‌فرمایید، این واگرایی احتمالی در تایم فریم روزانه در مکدی هم قابل مشاهده هست. البته این امکان هم هست که شاهد توالی واگرایی ها باشیم یعنی حتی بعد از تایید واگرایی قیمت بار دیگر به بالای دو سقف قبلی بره و اندیکاتور همچنان سقف پایین‌تر بسازه و در نهایت بعد از این دو واگرایی شاهد ریزش باشیم.