ریپل و کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC)، در نامهای مشترک که تسلیم قاضی دادگاه شده است، اعلام کردهاند که توافق اولیه جزو گزینههای موردنظر آنها نیست و ادامه جریان دادرسی در دادگاه برگزار خواهد شد
درود برتو،کاکو فیلم هندی ک نیست،بازار آمریکا یکی از بازار های جهانیه،اونجا شکست بخوره،تو ژاپن محبوبیتش رو از دست نمیده،اگه شکست هم بخوره قیمتش حدودن نصف بشه،به هر حال سرمایه گذاری روی ریپل خیلی ریسکیه
دوست عزیز
باخت sec به معنای پذیرش مرگ دلار در برابر ارزهای دیجیتال هستش ، یعنی آمریکا نتیجه دو
جنگ جهانی ، جنگ سرد با اردوگاه کمونیسم و مداخلات خونین در گوشه و کنار جهان رو که در آخر به سلطه مطلق دلار منجر شده رو به دست خودش و در دادگاهی که در خاک خودش تشکیل شده و ذیل قوانین فدرال خودش رای صادر میکنه رو ببازه به همین سادگی
من که بعید میدونم ،البته دوستان قطعا از من آگاه تر هستن خوبه که همه بیان نظراتشون رو به اشتراک بزارن تا به یه جمع بندی برسیم که چه باید کرد
چند ماه پیش اواسط تابستان که بیتکوین ۷ هزار دلار بود من ریپل خریدم به قیمت ۲۶ سنت الان بیت ۷ برابر شده ولی ریپل حدود ۲ برابر واقعا ضرر هنگفتی کردم من و امثال من
هرچقدر که قدرت ریسک دارید بخرید، یا پولتون نصف میشه و در طولانی مدت برمیگرده دوباره، یا اگر نتیجه دادگاه به طرفیت ریپل باشه، قطعا ۱ساعت بعدش بالاتر از ۱ دلار خواهد بود.
هیچکسی هم نمیتونه تحلیل کنه یا بگه چه اتفاقی قرار بیفته. با توجه به ظرفیت ریسک پذیریتون، تصمیم بگیرید و پای تصمیمتون بایستید
ریپل شرکت بزرگ و سرمایه دار هست که xrp بخشی از فعالیت این شرکت هست و امریکا هم یک نظام سرمایه داریه اگر دادگاه به ضرر ریپل تموم بشه کلی سرمایه از امریکا خارج میشه و برخی ناظران هم اینو به سازمان بورس امریکا گوشزد کردن هرچند که بعضی شرکای ریپل ریسک نکردن و بخشی از سرمایه خود را خارج کردن البته xrp هم خیلی مقاومت کرد و قیمتش بالا رفت اگر دادگاه اولیه ۵۰-۵۰ بشه xrp خیلی میره بالا چون خیلی پتانسیل رشد داره
دوستان بهتره اینو بدونین که دوتا وکیل شرکت ریپل وکلایی هستن که تابحال حتی تو یک پرونده هم شکست نخوردن لازم بذکر است که من خودم که وکیلم میدونم وکلای ریپل قبلا دلایل و مدارک شرکت و دلایل و مدارک طرف مقابل را برسی کردن بعد وکالت این پرونده را قبول کردن و مطمعنم که اگر از پیروز شدنشون مطمعن نباشند وکالت ریپل را قبول نمیکردند و اعتبار شغلی خودشونو خراب نمیکردند بازم با اطلاعات بیشتر تصمیم بگیرین