یک یوتیوبر از اینکه ۳۷ بیت کوین برای خرید دو خودرو هوندا خرج کرده است پشیمان است. ارزش کنونی این مقدار بیت کوین ۱.۸ میلیون دلار است. او میگوید با دیدن قیمت فعلی بیت کوین احساس افسردگی میکند.
بجاش عشق و حال تو کردی. عمری که رفته و شما ازش لذت بردی. نه مثل کسانی که هی میگن کاش نمیفروختم و… ازین حرفا. مگه چند سال میخان نگه دارن و چند سال میخان عمر کنن؟
این آقایی که دوتا هوندا خریده، خوب تو اون سن و سال هوندا NSX سوار شده. شاید اگر الان میخرید میترسید بهش گاز بده… ولی اون موقع خریده و لذتشو برده و مهم همینه.
من خودم بالای ده هزار متر زمین تو مرکز شهر داشتم. ولی سال 79 فروختم و با مقداری از پولش اولین پژو پارس شهرمونو خریدم، اون موقع اسمش پرشیا بود.
درسته که الان میلیاردها تومان پول اون زمینهاس، ولی منم لذتمو تو اون سن به حد کافی بردم. الان چه پراید و چه بوگاتی زیر پام باشه، میترسم گاز بدم و لذتشو ببرم.
گذشته فقط برای درس گرفتنه، ولاغیر
مخور غم گذشته، لحظه رو دریاب که عمر رفت
من اون زمانی که بیت تازه عرضه شده بود دونه ای یک دلار بود . فامیلمون برام از انگلیس پی پال درست کرده بود و من شارژش میکردم و تو بازی خرج میکردم .. یک بار سیزده دلار داشتم و یکی بهم گفت بیت بخر با همین سیزده دلار . گفتم بیت کوین دیگه چه آشغالیه ؟ و رفتم آیتم بازی خریدم . الان خیلی خوب میدونم چه آشغالیه
من اول سال یه مقدار بیت کوین گرفتم ، چندماه پیش به اندازه ی هشت میلیون تومان از بیت کوین هامو فروختم و باهاش یه گوشی جدید خریدم . وقتی حساب کردم ، دیدم به اندازه ی دومیلیون بیت کوین که خریده بودم هزینه کردم برای موبایل و خوشحال بودم که خوب سود کردم و گوشی برام دو میلیون تموم شده . ولی الان همون مقدار بیت کوین شده نزدیک به سی میلیون تومان