تیم اتمیک والت و شرکتهای امنیت بلاک چین در حالی در تلاش برای تعیین علت اصلی هک ۳۵میلیون دلاری این کیف پول هستند که طبق گزارشها، بیش از ۴۸ ساعت از آخرین سرقت گذشته است.
سلام من هم مال باخته اتمیک ولت هستم و هیچ راهی. نداشتن بجز اینکه خود لعنتی شون دزد هست و پاسخی برای من نداشتن حدود دیماه سال گذشته کل کیف پولم خالی کردن..حتی کلی ایمیل زدم بهشون و هیچ جوابی نشنیدم و پلیس فتا هم مراجعه کردم…اگر لطفا کسی مشابه من هست پیام بذاره شاید بشه شکایت کنیم …
سیستم قربانیها آلوده شده ربطی به کیف پول اتمیک نداره یک گروه هکر کره شمالی از حدود 2 سال گذشته انواع کیف پولهای آلوده روی سایتهای پر بیننده گذاشتن هنوزم تبلیغهاشون فعاله بعد از نصب کیف پول به سیستم قربانی نفوذ و تمام محتویات هارد از سیستم قربانی دانلود میکنن و شروع به جستجوی کلمات بازیابی کیف پولها میکنن لپ تاپ یک نفر از اعضای تیمشون با گذاشتن طعمه هک کردیم و به بایننس و fbi گزارش کردیم و آدرس تمام کیف پولهایی که مبالغ دزدی شده را انتقال دادن دادیم منتها هیچ پیامی از جانب آنها دریافت نکردیم طبق تحلیلی که کردیم حدود 80 درصد مبالغ توسط سیستم بایننس تبدیل به بیت کوین شده بود ولی این صرافی هیچ عکس العملی نشان نداد. فایل اجرایی آلوده میره میشینه توی دایرکتوری که سیستم عامل نصب کردید / Users / به نامهای مختلف روی هر سیستم فایل اجرایی آلوده بارگزاری میشه
برادر عزیزم یه سرچ کنید متوجه میشید که نوع حمله و آسیب پذیری داستان دیگه ای داشته و آسیب پذیری از سمت اتمیک بوده و نه کاربران (بدلیل صعف در هش کردن)، در ضمن مبالغ به سرفقت رفته داره توسط blender میکس میشه و بعد دیگه قابل ردگیری نیست و از طریق صرافی تبدیل میشه ، خلاصه که بایننس هم براحتی با یک ایمیل یا تیکت پشتیبانی با دادن آدرس مقصد اون آدرس رو میزاره توی بلک لیست و اگر از اون ولت پولی وارد بشه مسدود میشه(که خودم انجام دادم 2 روز پیش).