بحث و گفتگو پیرامون «نسخه سوم دستیار معامله‌گری ata با پوشش تمام بازارهای مالی جهان منتشر شد!»

تیم توسعه دستیار معامله‌گری اطلس یا «ATA» که ابزاری محبوب میان معامله‌گران جهت پیاده‌سازی استراتژی‌های معاملاتی متنوع، پایش بازار و پیداکردن فرصت‌های معاملاتی ویژه است، اخیراً از نسخه سوم این پلتفرم رونمایی کرده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «نسخه سوم دستیار معامله‌گری ATA با پوشش تمام بازارهای مالی جهان منتشر شد!» شکل گرفته است.

خوب بود خودشون استفاده می کردن به ما هم نمیدادن. اینا فقط دون پاشیدینه. یه دون یه دون بهت میدن یجا کار خودتو میبرن. مخصوصا آدمایی که فکر میکنن با بقیه فرق دارن و بچه زرنگن.

هیچی دیگه این دیگه آخرشه ،ینی خفن تر از اینم مگه داریم؟:partying_face::heart_eyes:

واقعا نمیدونم چی بگم، چطوری تشکر کنم.من هم فارکس ترید می‌کنم هم ارزدیجیتال الان کارِ مارو راحت کردین.ممنون از وب‌سایت ارزدیجیتال و آقای بیژن مهربان بابت این ورژن خفن

الان نمی‌دونم چیکار کنم هم فارکس میتونم ترید کنم هم ارزدیجیتال و هم بورس

ربات اطلس انگار پولو و پارو باهم به آدم میده،پس پول پارو کنید:sweat_smile::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

من استراتژی ICT بلد نیستم همین که دوماه فریز میشه حساب تا آموزش ببینیم یدنیا میرزه

سلام اپلیکشن داره یا سایت چقد تو سایتش مبلغش گرونه

بازم تویی ادمین اطلس خانم