بحث و گفتگو پیرامون «بیل گیتس به خریداران بیت کوین: اگر پولتان از ایلان ماسک کمتر است، مراقب باشید!»

بنیان‌گذار شرکت مایکروسافت هشدار داد کسانی که پولشان از ایلان ماسک کمتر است، باید در مورد خرید بیت کوین مراقب باشند. او در ادامه با تأکید بر موضع پیشین خود، افزود که نظر مثبتی نسبت به بیت کوین ندارد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بیل گیتس به خریداران بیت کوین: اگر پولتان از ایلان ماسک کمتر است، مراقب باشید!» شکل گرفته است.

لعنتی پاراگراف آخر حرفاش راجب بیت خیلی منطقی بود

این دوستمون اقای گیتس دست کمی از مقامات کشورمان ندارن ایشون هم یک …هستن که فقط به فکر خودشونن خیلی کارهای غیر قانونی میکنن که نمیتونم اینجا بگم امثال این طرفداره بایدن هستن و دمکراتن بقیشو دیگه خودتون بفهمین

عقب مونده از خرید داره میسوزه :grin::grin:

میتونی نظرتو واسه خودت نگه داری ؟

نظراتش یکم‌ مقرضانه هست به خاطر اینکه ایلان ماسک تو ثروت از بیل گتس جلو زده :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

منظور این حرفش اینه ایلان میتونه بازار پایین بالا کنه بگو ب تو چ اخه توام بکن

مال من بیشتره:zany_face::zany_face::winking_face_with_tongue::winking_face_with_tongue:

تو هر بازاری باید مراقب باشید، متاسفانه این که ثروتمندان تو قیمت ها زیادی موثرند خیلی تلخه.. اونا خیلی راحت تو این بازار پولدار تر میشن…اما در کل برای اونایی که حرفه ای هستن عالیه.. و اونایی که هیچی نمیدونن یا کم میدونن خیلی خطرناکه.. اگر سود کافی از این بازار نبردید تا حالا و الان میخواید وارد بشید برادرانه عرض میکنم مراقب باشید و مدیریت ریسک داشته باشید.. امیدوارم حتی یکنفر از هموطنانم ضرر نکنن تو این بازار، بورس برای ضرر کافی بود!

یه لحظه تصور کردم من جلو تر از بیل هستم و اون نسبت به من و تو عقب مونده حساب میشه به همه چی شک کردم:joy::joy:

یکی این ■■■■■ پیرو از برق بکشه

احتمالا شما اسم بیت کوین رو تازه شنیدین و برا شما به وجود اومدنش ، مدت کوتاهی محسوب میشه والا دوازده ساله بیت کوین هست …

شما این بشر رو با یه شیاد مقایسه میکنین و فحشش میدین؟ایلان نبود ولی تو با ویندوز کامپیوترتو روشن خاموش میکردی یکم مودب باش

بیت کوین مخصوص پول اضافیه

بنظر من که اصلا هم مهم نیست براتون …ایلان یه خرید چند میلیارد دلاری بزودی انجام خواهد داد چون مطمئنم الکی نگفته قیمت بیکوین واتر بالا بنظر میرسد

قربون دستت یه خوابم برا من ببین